2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Gazdaság

Már igényelhető a zöld CSOK

Már igényelhető a zöld CSOK - jelentette be közösségi oldalán a családokért felelős tárca nélküli miniszter. Novák Katalin elmondta: az a cél, hogy még több energiatakarékos otthon épüljön a magyar családok számára. Az otthonteremtési program új eleme további segítséget jelent az energiatakarékos új otthont építő vagy vásárló családoknak - fogalmazott a miniszter. Novák Katalin hozzátette: ha ezt valaki a Magyar Nemzeti Bank programjának keretében és CSOK-kal igényli, kamatmentesen juthat 2 gyermek esetén 10 millió, 3 vagy több gyermeknél pedig 15 millió forintos kölcsönhöz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!