2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

Lépett az MVM, újabb rezsikorrekció érkezett

Könnyebben élhetnek a rezsicsökkentett árral a feltöltőkártyás áramvásárlók is, miután egyszerűsítették a szabályzatot - számol be a portfolio. Szeptembertől a napi elszámolási gyakorlat helyett, évesre térnek át. Az MVM hibájából rosszul járt ügyfeleket pedig kompenzálják. Kedvezményes áron lehet majd tölteni, amíg a felhasználó el nem éri az évesen kedvezményesen igénybe vehető mennyiségi határt, azaz a kétezer 523 kilówattot, azt követően pedig már a lakossági piaci árat kell fizetni. Az MVM a módosítás bevezetéséig azt javasolja az érintetteknek, ha tehetik a következő töltéssel várjanak szeptemberig, ha ez nem kivitelezhető, akkor pedig a legkisebb szükséges mennyiséggel történjen a mérőóra feltöltése.

  • Lépett az MVM, újabb rezsikorrekció érkezett

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Demkó Attila: Szakértők szerint 3-6 hónap a javítás

Demkó Attila: Szakértők szerint 3-6 hónap a javítás

Terrortámadás, szabotázs - mindenki biztos abban, hogy szándékosan rongálták meg az Északi-Áramlat gázvezetéket. Demkó Attilával, a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének a vezetőjével beszélgettünk.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!