2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Zöldövezet 03:40

Gazdaság

Leállt az orosz kőolajszállítás Magyarország irányába

Nem érkezik kőolaj Magyarország irányába a Barátság vezetéken keresztül - erősítette meg a HírTV-nek a Külügyminisztérium.

  • Leállt az orosz kőolajszállítás Magyarország irányába

Hazánk mellett Szlovákiába és Csehországba sem jutnak el az orosz kőolaj-szállítmányok. Ukrajna augusztus 4-én függesztette fel az olajszállítást a vezeték déli szakaszán keresztül, a tranzit-díjakkal kapcsolatos problémák miatt. Állítólag az oroszok a szankciók miatt nem tudtak fizetni az Ukrajnán keresztüli szállításért. Az orosz Trans-nyeft állítása szerint július 22-én átutalta az összeget, azonban a szankciók miatt a pénz egy héten belül visszakerült a számlájukra, így sikertelen volt a tranzakció. A vállalat az európai szabályozóknál fellebbezett a probléma megoldásáért.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Vészhelyzet az Északi Áramlat 2 vezetékénél

Vészhelyzet az Északi Áramlat 2 vezetékénél

Vészhelyzetet hirdettek az Északi Áramlat 2 egyik tengeri vonalán. Az üzemeltető hirtelen nyomáscsökkenést érzékelt, ami miatt a német, a dán, a svéd, a finn és az orosz partiőrséget is riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!