2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Gazdaság

Kiárusítják Afganisztán ásványkincseit

Ezrek tüntettek a tálibok ellen Kandahárban, miután elrendelték több ezer család kilakoltatását. A tálib hatalomátvétel óta már több tüntetés is volt, egy részüket feloszlatták a tálibok, többször a tömegbe is lőttek. Közben teljesen leállt az afgán gazdaság, a gyárak bezártak, az emberek nem kapnak fizetést. Az ország az ásványkincs vagyon kitermeléséből remél bevételt; az első befektetők a kínaiak lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

2030-ra a felére csökkentené a közúti balesetek számát Magyarország

A program elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a közlekedési balesetek elkerülésére. 2021. szeptember 20.

Elérheti a félmillió forintot a bruttó átlagfizetés

A fővárosban tavaly kétszer annyit lehetett keresni, mint az egyik legszegényebbnek számító Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. 2021. szeptember 20.

A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Moody's

A Moody's 2021-re összeállított menetrendjében szeptember 24-re, jövő péntekre tűzte ki a magyar államadós-besorolás idei második felülvizsgálatát. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Kiscicát mentettek

A jánoshalmi járőrök egy mély kútba másztak le a bajba került házi kedvenc megmentése érdekében.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!