2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Híradó 16:55

Gazdaság

Két lépcsőben emelkedik a gáz ára

Két lépcsőben emelkedik a gáz átlagfogyasztás feletti ára a lakosság számára - derült ki a kormányzati tájékoztató oldal közleményéből. Ennek értelmében augusztusban és szeptemberben 732, októberben és decemberben pedig 752 forintot kell majd fizetni köbméterenként az átlag feletti fogyasztás esetében. A közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy a rezsicsökkentés továbbra is minden családnak jár az átlagfogyasztás szintjéig, a nagycsaládosok pedig kedvezményt igényelhetnek. Hozzátették azt is, hogy a valós piaci ár jóval magasabb, jelenleg a rezsicsökkentett ár tízszerese.

  • Két lépcsőben emelkedik a gáz ára

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!