2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:20

Gazdaság

Karácsony Gergely nem tartja be a kormánnyal kötött megállapodást

Autósforgalom nélkül nyitja meg pénteken a Lánchidat a főpolgármester, így bukhatják a hatmilliárdos kormányzati támogatást. Erről Láng Zsolt beszélt a Világgazdaságnak.

  • Karácsony Gergely nem tartja be a kormánnyal kötött megállapodást

A kormánybiztos elmondta: a támogatás feltétele az volt, hogy az autósforgalom teljes vagy részleges korlátozása ne haladja meg a 18 hónapot, de úgy tűnik ez sem érdekli Budapest első emberét, így ismét bünteti az autósokat, a hídon ugyanis holnaptól csak a biciklisek, a buszok és taxik hajthatnak át.

A végleges forgalmi rendről csak jövő nyáron dönt a főváros.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!