2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Olimpiai álom Erdélyben

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Jövőre újra nőni fog a lakossági állampapír-állomány

Jövőre újra nőni fog a a lakossági állampapír-állomány, az idei visszaesés után - az Államadósság Kezelő Központ 960 milliárd forintos emelkedéssel számol.

  • Jövőre újra nőni fog a lakossági állampapír-állomány

Az ÁKK az idei megtorpanást azzal magyarázta, hogy miután a hozamok nagymértékben nőttek, a háztartások jelentős mennyiségű alacsonyabb kamatozású lakossági állampapírt váltottak vissza, és inkább a magasabb hozamot ígérő eszközökre váltottak. A lakossági állampapír-vásárlás ösztönzése érdekében átalakíthatják a termékek szerkezetét. Ezen felül a Magyar Államkincstár egyszerűsíti a számlanyitást az ügyfélkapuval rendelkező állampolgárok részére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Miért gondolja Karácsony Gergely, hogy nem kell adót fizetnie?

Miért gondolja Karácsony Gergely, hogy nem kell adót fizetnie?

– Az eddig napvilágot látott adatok a tervezettnél alacsonyabb növekedést és magasabb inflációt vetítenek előre, ami a költségvetést sem hagyja érintetlenül – erről beszélt Varga Mihály a parlament költségvetési bizottságában, amely a tárcavezető éves meghallgatását tartja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!