2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Gazdaság

Ismét kevesebb fogyasztásra inti az embereket az ellenzék

Fenntarthatatlanok a jelenlegi fogyasztási szintek, kevesebb energiát kellene használni – erről beszélt az ATV-ben Szabó Rebeka.

  • Ismét kevesebb fogyasztásra inti az embereket az ellenzék

A Párbeszéd országgyűlési képviselője szerint az emberek a hibásak – fogalmazott az Origo. A lap emlékeztetett: Budapest baloldali vezetése néhány hete csatlakozott a Városok energiatakarékossági sprintje elnevezésű brüsszeli akcióhoz. Ennek keretében nyaranta legfeljebb 25 fokra hűthetnék a fővárosi intézményeket, télen pedig nem lenne 20 foknál melegebb ezeken a helyeken. Karácsony Gergelyék emellett két órával megrövidítenék a díszkivilágítást is, ami a nyári időszakban csak 23 óráig lenne bekapcsolva.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!