2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Gazdaság

Havi 40 ezer forint támogatást kaphatnak a kisgyermekes édesanyák

A munkába visszatérő édesanyákat segítő támogatást jelentett be a családokért felelős tárca nélküli miniszter. Novák Katalin a közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy a 3 év alatti gyermeket nevelő kisgyermekes szülők havi 40 ezer forint támogatást kapnak a nem önkormányzati fenntartású elhelyezéshez, amely lehet bölcsőde, vagy egyéb napközbeni foglalkozás. A havi juttatás jelentősen megkönnyíti az édesanyák visszatérését a munkaerőpiacra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Támogatja az EU az egészségügyi dolgozókat

A támogatási csomagot kifejezetten a járvány által legsúlyosabban érintett ágazatok és munkavállalók számára különítették el. 2021. november 27.

December 12-én lép életbe a Volánbusz új menetrendje

A menetrendi változásokkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a Volánbusz honlapján olvasható. 2021. november 27.

Négy győri civil szervezet kapott aszaló és befőzőgépeket

Ezekkel az eszközökkel gyorsan lehet nagyobb mennyiségű, helyi alapanyagok felhasználásával különböző finomságokat készíteni. 2021. november 26.

Legfrisebb híreink

Átadták a Lovas István sajtódíjat

A Lovas István Társaság minden évben kitünteti azt az újságírót, aki következetesen, és magas szinten képviseli a nemzeti-konzervatív értékeket.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!