2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 04:00

Gazdaság

Gyurcsány két éve még hatósági árakat követelt

Két évvel ezelőtt még maga Gyurcsány Ferenc javasolta a kormánynak a hatósági árak bevezetését, ma már támadja a kezdeményezést.

Két évvel ezelőtt még maga Gyurcsány Ferenc javasolta a kormánynak a hatósági árak bevezetését, ma már támadja a kezdeményezést. A baloldal közös nyilatkozata szerint Orbán Viktor bejelentése igazából beismerő vallomás arról, hogy tragikus állapotban van a magyar gazdaság. Felelős gazdaságpolitika helyett hatósági árakkal kezelik a vágtató drágulást, ami az orbáni gazdaság-politika teljes kudarca – olvasható az ellenzék közleményében. Hatósági árazás helyett a baloldal javaslata most a rekordméretű ÁFA csökkentés, amit korábban egyébként sosem támogattak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!