2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Gazdaság

Győri Enikő: A globális minimumadó káros Európa versenyképességére

Az Európai Parlament felszólította Magyarországot, hogy vessen véget a 15 százalékos globális minimumadó blokkolásának.

  • Győri Enikő: A globális minimumadó káros Európa versenyképességére

Az Európai Bizottságot pedig arra kérte, hogy ne bocsátkozzon politikai alkudozásba azokkal a tagállamokkal, amelyek visszaélnek nemzeti vétójukkal.

Az állásfoglalás kitér arra is, hogy a Bizottság ne fogadja el a magyar helyreállítási tervet, amíg Magyarország nem tesz eleget a rendeletben meghatározott kritériumoknak.

Győri Enikő a HírTV-nek megerősítette, hogy globális minimumadó káros lenne Európa versenyképességére, ráadásul az óriás technológiai cégekről nem született szabályozás.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

MNB: Globális gazdasági válság fenyeget

MNB: Globális gazdasági válság fenyeget

„Itt Európában még korai arról beszélni, hogy az inflációs hegymenetnek a végén járnánk” - ezt mondta a Nemzeti Bank alelnöke az Inforádió Aréna című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!