2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

1920 - Az új Közép-Európa

Következik:

Vezércikk 03:00

Gazdaság

Fontos változások lépnek életbe július elsején

Számos területen lépnek be változások mától. Július elsejétől hatályos az extraprofitadó. Szintén mától a cégautóadó is emelkedik, csaknem a duplájára. Nő a cukros üdítőitalok adója, valamint adókötelessé válik a töltött tészta, a müzli és a gabonapehely.

  • Fontos változások lépnek életbe július elsején

A kisüzemi sörfőzdében készített sör adója is magasabb lesz. Szintén emelkedik a cigaretta jövedéki adója. Július elseje fontos határidő is egyben, hiszen a kis- és középvállalkozásoknak máig kell nyilatkozniuk arról, ha augusztus 1-jétől kikerülnek a rezsicsökkentés hatálya alól. A járvány alatt lejárt okmányok mától nem érvényesek. SZÉP-kártyával pedig ma utoljára lehet bolti élelmiszert vásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!