2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Gazdaság

Ezért is megtérülő beruházás a paksi bővítés

Az új paksi blokkok megépítésével is kapacitáshiánnyal fog küzdeni a magyar energiarendszer – mondta a beruházásért felelős kormánybiztos. Aszódi Attila szerint ezért is megtérülő beruházás az atomerőmű bővítése.

A kormánybiztos elmondta, hogy jelenleg a megvalósítási szerződéseket készítik elő, amelyeket az év végéig aláírnak az orosz féllel. Aszódi Attila emlékeztetett rá, hogy a fűtőanyag-szállítási szerződést az Európai Uniónak is alá kell írnia. A kormánybiztos szerint az Oroszország ellen hozott szankciók nem befolyásolják a tárgyalásokat és a beruházást.

„A beruházás tulajdonképpen a telephely-vizsgálati programmal elindul. A tényleges telephelyi tevékenységek, az építési tevékenységek valamikor 2018 táján indulhatnak” – ismertette Aszódi Attila.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!