2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Elindult a Dunaferr felszámolása

Elrendelték a Dunaferr felszámolását. A cég jogi háttere hosszú ideje nem biztosított, nincs igazgatósága, felügyelő bizottsága, sem cégvezetője és jelentős, csaknem 500 milliárd forintnyi tartozása van.

  • Elindult a Dunaferr felszámolása

A közelmúltban már a villamosenergia-számláit sem tudta fizetni, de a kormány utasította az energiaszolgáltatót, hogy ne kapcsolják le a hálózatról.

- Sokat gondolkozunk ezen, akik maradtunk, azért maradtunk, mert nagyon szeretjük ezt a gyárat. Kilátástalan...

A több ezer munkavállaló közül egy férfi, aki a dunai vaserőműnél dolgozik, elcsukló hangon nyilatkozott nemrég stábunknak. Azt mondta: teljesen kétségbe vannak esve, nem tudják meddig lesz munkájuk. A Dunaferrnél továbbra is hatalmas a káosz, nemrég az energiaellátás miatt a társaság eladósodott, így a szolgáltató le akarta kapcsolni a hálózatról. Ezt a kormány megakadályozta.

Csütörtökön viszont elindult a Dunaferr felszámolása - tájékoztatta híradónkat a Fővárosi Törvényszék.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!