2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

Elhalasztották három pénzintézet perét

Három bankpert is elhalasztottak pénteken a Fővárosi Törvényszéken. A K&H, a Porche Bank és az OTP Lakástakarékpénztár ügyében február közepén lesz elsőfokú ítélet a forinthitel-szerződések tisztességességével kapcsolatban.

A pénzintézetek azt kérték keresetükben, hogy a bíróság állapítsa meg: nem voltak tisztességtelenek a forintalapú fogyasztói kölcsönszerződésekben alkalmazott általános szerződési feltételeik. A pénzintézetek emellett az eljárások felfüggesztését is kérték és azt, hogy a törvényszék forduljon az Európai Unió bíróságához. Az alperes magyar állam képviselője a keresetek elutasítását kérte a bíróságtól, mivel álláspontja szerint a szerződéses feltételek egyik időállapotukban sem feleltek meg a törvényben rögzített elveknek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!