2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyapám Horthy Miklós

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Egymilliárddal több jut a tűzifaprogramra

Hárommilliárd forintot fordít az idén a kormány a tűzifaprogramra – tudta meg a Magyar Nemzet.

A döntés értelmében a helyi önkormányzatok szociális célú tűzifavásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásának összege így egymilliárd forinttal több, mint tavaly volt. A tűzifaprogram az elmúlt évhez hasonlóan idén is az ötezer lélekszám alatti településeknek lesz elérhető. A rendelet várhatóan a következő hetekben lép életbe. Tavaly 1700-nál is több magyarországi település összesen kétmilliárd forint tűzifa-támogatást nyert el, ez az összeg a kétszerese volt az azt megelőző évinek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!