2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Dollárszázmilliókat fizet vissza ügyfeleinek a Citigroup

Hír TV

2018. július 2., hétfő 07:43, frissítve: hétfő 08:31

Mészáros Lőrincé lett a Ligetfürdő Kft., miután a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a tranzakciót. Megújuló és szintetikus üzemanyag-fejlesztésről, valamint a károsanyag-kibocsátás kutatásáról kötött megállapodást az Audi, a Mol és a Szegedi Tudományegyetem. Dollárszázmilliókat fizet vissza ügyfeleinek a Citigroup. Az amerikai pénzintézetnek 335 millió dollárt kell visszautalnia több mint másfél millió ügyfele számlájára. Gazdasági hírösszefoglalónk.

Mészáros Lőrincé lett a Ligetfürdő Kft. A portfolió szerint a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a tranzakciót, ezzel újabb négy szállodáBA és egy élményfürdőbe vásárolta be magát a miniszterelnök barátjának egyik érdekeltsége, a Konzum. A felcsúti milliárdos birodalma két osztrák és egy montenegrói szállodával, valamint a szegedi Hotel Forrás és Napfényfürdővel bővült. Mészáros Lőrinc vállalata az elmúlt fél évben 18 belföldi és 5 külföldi szálloda tulajdonjogát szerezte meg.

Megújuló és szintetikus üzemanyag-fejlesztésről, valamint a károsanyag-kibocsátás kutatásáról kötött megállapodást az Audi, a Mol és a Szegedi Tudományegyetem. A szegedi tudományos parkban pedig lerakták egy jármű-ipari kompetencia-központ alapkövét is. A mintegy 300 millió forintos beruházás segítségével autóipari kutatásokat végezhetnek majd a mérnökök. Hernádi Zsolt MOL-vezér szerint a cél az, hogy a kutatási eredményeket minél gyorsabban felhasználhassák a termelésben.

Dollárszázmilliókat fizet vissza ügyfeleinek a Citigroup. Az amerikai pénzintézetnek 335 millió dollárt kell visszautalnia több mint másfél millió ügyfele számlájára, mert rosszul számították ki bizonyos hitelkártyák éves kamatlábát. A számlatulajdonosoknak átlagosan 190 dollár jár vissza. A bankóriás bocsánatot kért ügyfeleitől, hogy nem korábban orvosolta a problémát, és ígéretet tett arra, hogy év végéig mindenki hozzájut az őt megillető összeghez.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!