2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 07:00

Gazdaság

Cséfalvay: Mi lehetünk Közép Európa startup-fővárosa

2020-ra Magyarország lehet a kezdő, fiatal technológiai vállalkozások, azaz startupok közép-európai fővárosa, mondta a gazdaságfejlesztési államtitkár a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara innovációs konferenciáján.

Cséfalvay Zoltán kiemelte: a 2014–20-as költségvetési időszakban összesen 7300 milliárd forint áll majd rendelkezésre. Az összeg nagy részét gazdaságfejlesztésre költik majd, de kutatás-fejlesztési kiadásokra is az összeg több mint 10 százalékát különítették el.

„Magyarország azon az úton van, hogy olyan országgá váljon, amely megmozgatja az itteni vállalkozások és az idejövő befektetők a fantáziáját. Ez olyan ország, amely most már nemcsak Európa műhelyének része, olyan ország, ahol tudással, tehetséggel, vállalkozással – vagy főleg olyan vállalkozással, amely tudásra épül – előre lehet jutni” – mondta a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Menczer: egymillióval többen dolgoznak, mint 2010-ben

Felhívta a figyelmet: a 600 millió forintos beruházást a kormány 282 millió forinttal támogatta; a cég azt vállalta, hogy 117 munkahelyet megőriz. 2021. október 21.

Minden, amit az szja visszatérítésről tudnia kell

A visszatérítés azoknak jár, akik a 2021-es év legalább egy napján családi kedvezményre jogosultak voltak. 2021. október 21.

A gazdák helyett ismét Brüsszel mellé állt a magyar baloldal

Egyre több tanulmány szerint katasztrófához vezet Brüsszel fenntarthatóbb mezőgazdaságot és élelmiszer-előállítást célzó stratégiája. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!