2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Gazdaság

Brutális benzinárcsökkenés jön péntektől

Péntektől nem csak a diszkont kutaknál lehet 480 forint alatt a benzin ára, hanem számos nagy láncnak is lesz olyan egysége, ahol ennél olcsóbban tankolhatunk. A kormány november 15-től fagyasztotta be az üzemanyagárakat, így jelenleg maximum 480 forint lehet a 95-ös benzin és a gázolaj a hazai kutakon. Szerdától a benzin nagykereskedelmi ára már bruttó 7 forinttal, míg a gázolajé bruttó 3 forinttal csökkent. Péntektől várhatóan mindkét üzemanyag esetében ez bruttó 11 forint visszaesést jelent majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Kamatdöntő ülést tart ma a monetáris tanács

A testület legutóbbi kamatmeghatározó ülésén, decemberben 30 bázisponttal 2,4 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot, és 80 bázisponttal 2,4 százalékra az egynapos betét kamatát; az egynapos és az egyhetes fedezett hitel kamata 30 bázisponttal emelkedett 4,4 százalékra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!