2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Gazdaság

Brüsszel elengedte az ukrán áruk után fizetendő áfát és vámot

Elengedte az EU a létfontosságú áruk után fizetendő vámot és áfát. A tagállamok határozhatnak arról, hogy az unión kívüli országokból behozott, a háború által sujtott ukrán embereknek szánt élelmiszerek, takarók, sátrak, generátorok és más létfontosságú felszerelések vám- és áfamentesek legyenek.

  • Brüsszel elengedte az ukrán áruk után fizetendő áfát és vámot

Az intézkedés február 24-étől visszamenőleges hatállyal alkalmazható, és december 31-éig marad érvényben. Az ENSZ adatai szerint az ukrán-orosz háború következtében több mint 14 millió embernek kellett elhagynia otthonát. Az Európai Unió tagállamaiba csaknem 6 és fél millió ukrán állampolgár érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

MNB: Globális gazdasági válság fenyeget

MNB: Globális gazdasági válság fenyeget

„Itt Európában még korai arról beszélni, hogy az inflációs hegymenetnek a végén járnánk” - ezt mondta a Nemzeti Bank alelnöke az Inforádió Aréna című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!