2022. 08. 18. Csütörtök Ilona napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

Benzinből és a gázolajból hamarosan hiány lehet a Balaton környékén

Az augusztusi hétvégeken, főleg huszadika környékén, az állami ünnep időszakában a Balatonon szinte biztos, hogy nem lehet majd tankolni. A holtankoljak.hu ügyvezetője szerint az olajfinomítók kötelező karbantartása miatt készlethiány következhet be. Bujdos Eszter szerint a tó környékén a megnövekedett turistaszám miatt már most is jelentős az üzemanyaghiány, de a fővárosban is hasonló a helyzet. A tartalékok megnyitása hosszú távon sem segíthet, a 95-ös benzinből és a gázolajból így is hiány lehet.

  • Benzinből és a gázolajból hamarosan hiány lehet a Balaton környékén

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Nincs ok pánikra

Nincs ok pánikra

Az egyelőre még kérdéses, hogy az ünnepi hétvégén mennyi kis benzinkút lesz nyitva.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!