2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Az EU hitelt vesz fel, hogy pénzt küldjön Ukrajnának

Az Európai Unió hitelt vesz fel, hogy pénzt küldjön Ukrajnába - erről számolt be két uniós tisztviselő.

  • Az EU hitelt vesz fel, hogy pénzt küldjön Ukrajnának

Brüsszel 8 milliárd eurós támogatást nyújtana a háború sújtotta országnak, azonban erre nincs fedezete. Hosszú futamidejű kölcsönként legfeljebb 5 milliárd eurót folyósítanának az uniós költségvetésből, a fennmaradó 3 milliárd eurót viszont már támogatásként adnák. Miközben az Európai Bizottság arra vár, hogy szeptemberben megkapja az Európai Parlament és a tagországok jóváhagyását, Volodimir Zelenszkij egyre élesebben bírálja a az uniót, amiért késlekednek a támogatások.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!