2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Gazdaság

Átadták az M30 autópálya Miskolc-Tornyosnémeti között szakaszát

M30

58,8 km hosszan,180 milliárd forint uniós és hazai forrásból elkészült az M30 autópálya Miskolc-Tornyosnémeti közötti szakasza. Ez azt jelenti, hogy Miskolc és Kassa között mától gyorsforgalmi úton lehet közlekedni. A most átadott útszakasz része a Litvániatol Görögországig tartó Via Kárpátia közlekedési csatornának, és ezzel Magyarország teljesítette a rá eső 221 kilométeres részt. Az elkészült pályaszakaszon tengelysúlymerő állomás, mérnökségi telep, 6 közlekedési csomópont,7 körforgalom és 13 új híd is található. Az ünnepélyes átadón a miniszterelnök úgy fogalmazott hogy abba a korszakba leptünk,amikor már nem Budapestről kell útvonalakat tervezni, hanem ki kell használni a magyar vidék adottságait.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!