2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Gazdaság

Akár erősödhet is a forint

Ha nem romlik tovább az ukrán helyzet, akkor akár erősödhet is a forint.

Ha nem romlik tovább az ukrán helyzet, akkor akár erősödhet is a forint a Hír TV által megkérdezett elemző szerint. Tóth Gergely, a Budacash vezető elemzője azt mondja: mivel a gyengülés fokozatosan ment végbe, ezért várhatóan tartható lesz az idei költségvetés, hiszen a kormány 307 forintos euró-átlagárfolyammal számolt. Ráadásul szerinte ha marad a gyenge árfolyam, az növelheti az inflációt és ez többletbevételt jelenthet a büdzsének. Emellett az európai uniós források értéke is magasabb lehet a korábban vártnál, így több beruházás valósulhat meg. A gyenge forint ugyanakkor növelheti az államadósságot, hiszen annak jelentős része továbbra is deviza.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!