2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Gazdaság

A megszokottnál korábban érkezik a nyugdíj

A megszokottnál korábban érkezik a nyugdíj és a nyugdíjszerű ellátás decemberben - közölte közösségi oldalán a családokért felelős tárcanélküli miniszter. Novák Katalin posztjában azt írta, a bankszámlákra már december 2-án, csütörtökön átutalják a pénzt, és még aznap megkezdődik a postai kézbesítés is.

Közben mostanra minden érintett megkapta a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot vagy egyszeri juttatást, valamint a kiegészítő nyugdíjemelést. További jó hír a nyugdíjasoknak, hogy januárban újabb, törvényben garantált nyugdíjemelésre számíthatnak. Februárban pedig a nyugdíj mellett megkapják a teljes 13. havi nyugdíjat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Kamatdöntő ülést tart ma a monetáris tanács

A testület legutóbbi kamatmeghatározó ülésén, decemberben 30 bázisponttal 2,4 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot, és 80 bázisponttal 2,4 százalékra az egynapos betét kamatát; az egynapos és az egyhetes fedezett hitel kamata 30 bázisponttal emelkedett 4,4 százalékra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!