2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Gazdaság

A gyulai ismét a gyulaiaké

Visszavásárolta Gyula a felszámolás alatt lévő húskombinátot. Ezzel 300 ember munkahelyét biztosítják – ezt Budai Gyula jelentette be.

A vidékfejlesztési államtitkár a város polgármesterével tartott sajtótájékoztatón kiemelte: az önkormányzat 860 millió forintért vásárolta meg a vállalat teljes vagyonát és a márkaneveket. A száz százalékban önkormányzati tulajdonú új cég célja, hogy hosszútávra visszaszerezze a belföldi és a külföldi piacokon a pozícióját – újabb munkahelyeket teremtve ezzel.

„A gyulai ismét a gyulaiaké” – fogalmazott Görgényi Ernő polgármester, aki kifejtette: az önkormányzat, a kormány az állami tulajdonú felszámolócég és a húsipari szakma összefogott, és Gyula város polgárainak támogatásával biztosították a jövőjét ennek a vállalkozásnak. „Ez üzenet a piacok felé és üzenet a fogyasztók felé, hogy biztos kezekben van most már az a vagyon, amely szükséges a termeléshez, a szakmaiság, a szakmai kultúra pedig rendelkezésre áll a cégben” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!