2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Gazdaság

A dráguló parkolódíjakkal is az autósokat akarják kiszorítani Budapestről

A parkolódíjak emelése egy újabb kísérlet arra, hogy kiszorítsák az autósokat Budapestről. Ezt a Magyar Autóklub jog és érdekvédelmi bizottságának elnöke nyilatkozta a Magyar Nemzetnek.

  • A dráguló parkolódíjakkal is az autósokat akarják kiszorítani Budapestről

Kovács Kázmér szerint a 22 óráig tartó díjköteles parkolás nem szolgál forgalomszervezési célokat csak az önkormányzatoknak hoz több bevételt. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára is aggályokat fogalmazott meg. Szerinte az új rendszer a nagyobb bevásárlóközpontokat hozza előnyös helyzetbe, ugyanakkor a kiskereskedők életét tovább nehezíti.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

MNB: Globális gazdasági válság fenyeget

MNB: Globális gazdasági válság fenyeget

„Itt Európában még korai arról beszélni, hogy az inflációs hegymenetnek a végén járnánk” - ezt mondta a Nemzeti Bank alelnöke az Inforádió Aréna című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!