2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

A csehek szerint Magyarország támogatja az uniós szankciós csomagot

Egészen másképp kommentálta az Európai Unió soros cseh elnöksége a magyar álláspontot. Prága szerint ugyanis megszületett a tagállami nagyköveti ülésen a politikai alku a nyolcadik oroszellenes szankciós csomagról, amelyet a magyar kormány is támogatott. A csehe szerint azért, mert Magyarország mentesült mind a vezetékes, mind a tengeri szállítású orosz kőolaj esetében az árplafon alkalmazási kötelezettség alól.

  • A csehek szerint Magyarország támogatja az uniós szankciós csomagot

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!