2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:20

Gazdaság

62 ezer liter tej hatósági zár alatt

A hazai tejpiac tisztulását várja a szaktárca helyettes államtitkára a folyamatos ellenőrzésektől.

A múlt héten több mint 62 ezer liter tejet és mintegy 3 ezer kilogramm egyéb tejterméket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Egy hete kezdték ellenőrizni az UHT-tejeket importáló és forgalmazó nagykereskedőket és forgalmazókat. Sok helyen találtak olyan terméket, amelynek eredetét a forgalmazó nem tudta igazolni, a szavatossága pedig lejárt. A zárolt termékeket a szakemberek megsemmisítik. A földművelésügyi minisztérium helyettes államtitkára szerint az érintett mintegy 40 cég milliárdos bírságokra számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!