2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Újra támadnak – Reggeli járat

2016. augusztus 2., kedd 16:21, frissítve: kedd 16:32

Adás:
2016. július 3., szerda 5.50

Eladósodva
Egyre több hitelt vesznek fel a magyarok. Személyi kölcsönből például júniusban 61 százalékkal többet, mint tavaly ilyenkor. Mi lesz, ha a jegybank elkezdi emelni az alapkamatot? Gergely Péter hitelszakértőt kérdezzük.

Meghosszabbítva
Idén korán indult, és már be is fejeződött a kajsziszezon. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal most olyan sárgabarackfajtákat mutatott be, amelyek termesztésével akár négy hónapra is kitolható az idény. Vendégünk lesz Pernesz György, a Nébih osztályvezetője.

Újra támadnak
Az enyhe tél után itthon is megnőtt a kullancsok száma, az elmúlt hetekben pedig egyre többen fordultak orvoshoz kullancscsípés miatt. A szakszerű eltávolítást még mindig kevesen ismerik. A legfontosabb tudnivalókat Lakos András infektológus mondja el.

Ötkarikás játékok
Már csak két nap, és kezdődik a 31. nyári olimpia Rióban. Sárfalvi Péter kétszeres olimpikon hírolvasó kollégánkat várjuk a Reggeli járat stúdiójába, vele beszélgetünk majd a magyar sportolók esélyeiről.

Baranyai összművészeti
Élőben kapcsolunk az Ördögkatlan Fesztiválra. Szilágyi Jenő kollégánk Both Miklós zenész-dalszerzőt kérdezi a helyszínen.

Zene a Történelmi Épületcsoportban
Különleges koncertre készül a 100 Tagú Cigányzenekar. A Magyar Örökség és Hungarikum díjas együttes a Vajdahunyadvárban lép fel. Beke Farkas Nándor, a zenekar vezetője lesz a vendégünk.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!