2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Tőzsdecápák – Egyenesen

2017. július 25., kedd 17:52, frissítve: kedd 17:52

Adás:
2017. július 25., kedd 19.30
2017. július 26., szerda 00.00
2017. július 26., szerda 13.30

Tőzsdecápák
Világrekorder lett Mészáros Lőrinc. Egyik cégének részvénye idén a hatvanszorosára drágult. Az Együtt szerint ezt kizárólag a kormányfőnek köszönheti, sőt, ez valójában Orbán pénze. Vendégünk lesz Juhász Péter, az Együtt elnöke.

Soros mindenhol
Az igazságszolgáltatás mellett már a bevándorlási hivatalba is beférkőztek Soros ügynökei, akik a polgári engedetlenség szakértőitől tanulnak a kiképzőtáborokban. Ilyen írások jelennek meg a kormányzati sajtóban, de mennyire hatékonyak ezek az összeesküvés-elméletek? Krekó Péter elemzőt kérdezzük.

Praxispara
Több százezer ember nem jut megfelelő egészségügyi ellátáshoz Magyarországon, mert nincs elég háziorvos. A helyzet pedig csak egyre rosszabb lesz, mert a meglévők közül sok a nyugdíjas és nincs utánpótlás. Itt lesz Éger István, a kamara elnöke.

Orbán szerint
Magyarország erős nemzet, mert nem más pénzén él, a növekedés pedig kétszer akkora, mint az EU-ban. Ezeket mondta Orbán a gazdaságról Tusnádfürdőn. Mennyire fedik a valóságot a hangzatos kijelentések? Itt lesz Vértes András, a GKI elnöke.

Új ellenség
Újságírók lejáratását tervezi a fideszes propagandagépezet a Magyar Nemzet szerint. Orbán legutóbb arról beszélt, hogy a következő 9 hónapban meg kell küzdeni a szerinte Soros és Brüsszel által irányított médiával. Erről is beszélget Kálmán Olgával Sándor Zsuzsa volt bíró és Dési János újságíró.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!