2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Plakáthajrá – Egyenesen

2017. július 10., hétfő 18:54, frissítve: hétfő 18:54

Adás:
2017. július 10., hétfő 19.30
2017. július 11., kedd 00.00
2017. július 11., kedd 13.30

Plakáthajrá
Plakátkampányba kezdett az LMP, a hirdetéseket azonban napokon belül el kell távolítani a közterekről. Akkor mégis mi értelme az egésznek? Megkérdezzük a párt társelnökét, Hadházy Ákost.  

Könyvelt veszteség
A strasbourgi bírósághoz fordulnának a független kiadók, ha fizetni kényszerülnek a helyi iparűzésiadó-perben. Jelenleg 16 kiadó áll eljárás alatt Magyarországon, és a hurok egyre csak szorul a független kiadói világ nyakán. Itt lesz a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének elnöke, Kocsis András.

Kordon mögött
A vártnál talán nyugodtabb volt az idei Pride. A rendezvény ezúttal nem a gyűlölködőkről, hanem inkább a kordonról szólt. Elfogadóbbá vált a magyar társadalom? Megkérdezzük két résztvevőtől, a szocialista Kunhalmi Ágnestől és a volt KDNP-s Lukácsi Katalintól.

Csúcsgázsik
Szembement a Nemzeti Választási Bizottság döntésével a Kúria: mégis lehet népszavazást tartani arról, hogy az állami gazdasági cégeknél dolgozók ne kereshessenek többet az államfőnél. Vendégünk a kérdést jegyző korrupcióellenes aktivista, Vágó Gábor.

Vélemény
Már civilek is tépkedik a nagy felháborodást kiváltó Soros-ellenes köztéri plakátokat, a forró nyár után pedig sokan még forróbb őszre számítanak. Miért Sorossal riogatja a választókat a kormány? Csintalan Sándor Papp Réka Kinga újságíróval és Perlaky-Papp József PR-stratégával, egyetemi docenssel beszélget.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!