2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Lakásvadász – a Hír TV új ingatlanmagazinja!

2017. július 25., kedd 12:11, frissítve: kedd 14:49

Az ingatlanpiaccal kapcsolatos valós kérdések, hasznos válaszok, ötletek elismert szakértőktől vásárlóknak és eladóknak!

A hazai televíziós piacon egyedüli magazinunkban arra keressük a választ, hogy manapság hol és milyen ingatlant vegyünk, mire érdemes odafigyelni a vásárlásnál, és milyen alapvető munkálatokat kell elvégezni ahhoz, hogy megfizethető áron beköltözhető állapotúra hozzuk az ingatlant.

Valós igények alapján keresünk és mutatunk be eladó lakásokat, amelyekről a vevők véleményt alkotnak, majd pedig döntenek róluk. Szakértőink elmesélik, hol, milyen ingatlan mennyibe kerül, és kiszámoljuk, hogy mennyit kell költeni a kiválasztott ingatlanra, úgy, hogy az beköltözhető állapotú legyen.

Magazinunk elismert szakértői segítenek feltérképezni a piacot, legyen az a főváros vagy vidék, és hasznos tanácsokat és tudnivalókat osztanak meg a felújítás alapmunkáit illetően. Egyebek között arról is szó esik, hogy lakást vagy házat, panelt vagy téglalakást, újat vagy használtat, esetleg felújítottat érdemes választani.

Találkozhatnak ismert személyiségek történeteivel is, akik egy-egy ingatlannal kapcsolatos maradandó élményüket mesélik el a nézőknek.

Lakásvadász Lakatos László műsorvezető-szerkesztővel minden szombaton.

Magazinunk játékának résztvevői között egy kétszemélyes egyhetes horvátországi nyaralást sorsolunk ki, így hát érdemes bennünket nézni.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!