2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Karácsonyi ígéret – Egyenesen

2017. július 27., csütörtök 16:09, frissítve: csütörtök 16:27

Adás:
2017. július 27., csütörtök 19.30
2017. július 28., péntek 00.00
2017. július 28., péntek 13.30

Karácsonyi ígéret
Alapjövedelmet, 150 ezres minimálbért, bérlakásokat és oligarchaadót ígér a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. A legnépszerűbb ellenzéki politikus valóságos ígéretcunamival hirdette meg szinte láthatatlan pártja választási programját. Itt lesz Karácsony Gergely.

Csömör
Szinte minden párt elveszített néhány szavazót – ez derül ki a Závecz Research júliusi adataiból. Összesen 4 százaléknyi Fidesz, MSZP, DK és Momentum szavazó állt át a bizonytalanok táborába. Telítődtek volna? Vendégünk az intézet igazgatója, Závecz Tibor.

Hadüzenet
Árulónak tartja Molnár Zsoltot a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, aki nemrég a kampánystábjából is kitette a politikust. Már a pártban sem látják szívesen? A stúdióba várjuk az MSZP elnökségi tagját, Molnár Zsoltot.

Bréking nyúz
Egy sejtelmes, tőzsdei tájékoztatáshoz hasonlító közleményben tudatta az LMP, hogy egy választási együttműködés lehetőségéről tárgyal az Új Kezdettel. Ez az a hír, amitől Orbán Viktor szívrohamot kap? Megkérdezzük Hadházy Ákostól és Gémesi Györgytől.

Vélemény
Orbánt és az illiberális államot támadja az osztrák kancellár. Christian Kern szerint az ellenzék és a sajtószabadság helyzete miatt kevés az esélye a kormányváltásnak Magyarországon. Meddig feszíthető még a húr? Kálmán Olga ezt is megkérdezi Pető Pétertől és Dömsödi Gábortól.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!