2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kampány kontra törvény – Reggeli járat

2017. július 5., szerda 14:03, frissítve: szerda 14:15

Adás:
2017. július 6., csütörtök 05.50.
2017. július 6., csütörtök 13.05.

Átcsoportosítás
Kilencvenmillió forintot csoportosít át a kormány a szociális és gyermekvédelemtől a versenysporthoz. Niedermüller Péternek, a DK európai parlamenti képviselőjének sarkos véleménye van a döntésről, őt kapcsoljuk Strasbourgból.

Kampány kontra törvény
Plakátkampány az LMP válasza a plakáttörvényre. Mire lehet elég kilenc nap? Erről kérdezzük Hadházy Ákost, az LMP társelnökét.

Demencia
A felejtés gyötrelme a betegnek, félelem, stressz és veszteség a családnak – a Magyarországon kétszázezer embert érintő demenciáról és az Alzheimer-kórról beszélgetünk Hidasi Zoltán egyetemi adjunktussal, a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika osztályvezetőjével.

Szépséghadsereg
154 modell és 200 év stílustörténete úgy, ahogyan azt Zoób Kati divattervező a budapesti vizes vb megnyitójára megálmodta. Zoób Kati lesz a vendégünk.

Kékszalag
Kezdődik Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye, a Kékszalag. Ott lesz a rajtnál tudósítónk, Szilágyi Jenő, aki Holczhauser Andrással, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkárával ad ízelítőt a start előtti percek izgalmából.

Pickup
Európában is egyedülálló Pickup Fesztivál lesz szombaton a Hungaroringen, a részletekről Bócsi Leventét, a Pickup 4x4 Fesztivál fő szervezőjét kérdezzük.

Műsorvezető: Teszári Nóra.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!