2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Évértékelés, 2016 – Reggeli járat

2017. január 9., hétfő 16:21, frissítve: hétfő 16:22

Adás: 2017. január 10., kedd 5.50

Folytatjuk a 2016-os évet értékelő sorozatunkat: ez alkalommal a Magyar Liberális Párt képviseletében Szent-Iványi Istvánt várjuk, akit természetesen az idei évvel kapcsolatos várakozásokról is kérdezünk.

A hideg is témánk lesz, és nem csak az időjárás-jelentésben. Az utóbbi napokban mért, akár mínusz 20 fokot meghaladó hőmérséklet az emberi szervezetet, de az ellátó rendszert is próbára teszi. Budapestről talán többet hallani, hiszen itt él a legtöbb fedél nélküli ember. Mi a helyzet a vidéki helységekkel, elsősorban a kistelepülésekkel? Kiket veszélyeztet ott leginkább a hideg? És hogy bírják a feladatot a helyi szolgálatok?
Szilágyi Leonóra, a Magyar Vöröskereszt Nógrád megyei szervezetének igazgatója jön el hozzánk, hogy megossza velünk a tapasztalataikat.

Horti Gábor sportrovatában Lendvay Péterrel, a Váci KSE kézilabdázójával beszélget.

Megismerkedünk az év fájával. Anyagából régen órafogaskerekeket és iskolai vonalzót, illetve rajztáblát is készítettek. Vendég: Lomniczi Gergely, az Országos Erdészeti Egyesület főtitkára.

Győrfi Csaba és a Duna Táncműhely legújabb mozgásszínházi előadása – Albert Camus A félreértés című drámája alapján – egy átlagos család nem hétköznapi sorsát meséli el a tánc nyelvén. Vendég: Horváth Eszter táncművész és Győrfi Csaba rendező-koreográfus.

Testvérest – a Nézőművészeti Kft. új előadása azt boncolgatja, miért lehetséges, hogy az ugyanabban a családban felnövő és ugyanannyi törődést kapó két testvérnek teljesen másként alakul az élete. Vendég: Scherer Péter színész, rendező.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!