2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Olimpiai álom Erdélyben 11:00

Belföld

A nap kérdése

Összefog-e végül a Momentum a Gyurcsány párttal a választásokon?
Külföld

Szijjártó Péter: A magyar migrációellenes álláspontot képviselem az IOM genfi közgyűlésén + KÉPEK

Szijjártó Péter kiemelte: a migráció megállításához a brüsszeli migrációs politika radikális megváltoztatására lenne szükség.
Belföld

Novák Katalin: A következő generáció számára vonzóvá kell tennünk a családalapítást

Rajtunk múlik, hogy a demográfiai télből demográfiai tavaszt varázsolunk-e - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök.
Külföld

A Politico toporzékol: Orbán szövetségese kormányt alakíthat

A Politico nagyon nem örül annak, hogy Mateusz Morawieckinek adott „kormányalakítási-bizalmat” Andrzej Duda.
Gazdaság

Napindító - Az évszázad végéig számíthatunk a paksi blokkok megbízható üzemére + videó

Horváth Péter János, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója érkezett a Napindító stúdiójába.
Belföld

Deutsch Tamás: Sorsfordító időket élünk + videó

A magyar állampolgárok szabad véleménynyilvánításhoz való jogát kell megvédenünk a nemzeti konzultációval, bármilyen erővel is támadják azt Brüsszelből - mondta el Deutsch Tamás a dunakeszin megtartott országjárási fórumon.
Belföld

Bűncselekménygyanús ,,mikroadományok'': ennyi évet kaphatnak az elkövetők

Súlyos büntetésre számíthatnak a Karácsony Gergely fémjelezte 99 Mozgalom körüli bűnügy szereplői, ha a „mikroadományok” miatt indult eljárásban a bíróság elítéli az érintetteket.
Külföld

Észak-Korea: A felbocsátott kémműhold felvételeket készített a Fehér Házról és a Pentagonról

A nemrég felbocsátott észak-koreai kémműhold felvételeket készített a Fehér Házról, a Pentagonról, valamint amerikai repülőgép-hordozókról a norfolki haditengerészeti támaszponton - jelentette a KCNA észak-koreai hírügynökség helyi idő szerint kedden.
Napi aktuális

Wintermantel Zsolt: Arcátlanság, hogy a Gyurcsány-párt tagjai kedvezményesen nézhetik meg a fővárosi Katona József Színház előadásait + videó

Kedvezményes belépővel nézhetik meg a Gyurcsány-párt tagjai a Katona József Színház előadásait, a főváros eközben újabb területekre terjesztené ki a fizetős parkolást. Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője érkezett a Napi aktuális stúdiójába.
Vezércikk

Vezércikk: A Katona József Színházban külön árengedményt kapnak a DK-tagok + videó

Fricz Tamás, Gajdics Ottó és Kacsóh Dániel voltak a Vezércikk vendégei.
Külföld

Dél-Afrikában többen meghaltak bányabalesetben

Tizenegy ember meghalt egy dél-afrikai platinabányában történt balesetben.
Belföld

Ezért nem használ gumilövedéket a rendőrség az embercsempészek ellen

Nem csupán az illegális migránsok emelkedő száma, hanem az embercsempészcsoportok egyre erőszakosabb fellépése is fokozódó veszélyt jelent a déli határon szolgálatot teljesítő állományra. Felvetődik a kérdés, hogy ebben a helyzetben a rendőrség miért nem vet be gumilövedékes fegyvert? A téma kapcsán az Országos Rendőr-főkapitányságtól és Bakondi Györgytől, a kormányfő belbiztonsági főtanácsadójától kértünk választ.
Napi aktuális

Karácsony Kárpátaljáért - jótékonysági bál a ,,Határtalanul a Magyar Fiatalokért'' egyesület szervezésében + videó

Bagi Barna, a Határtalanul elnöke és Dobsa István, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezet elnöke voltak a vendégeink.
Napi aktuális

Orbán Viktor az Európai Tanács elnökével tárgyalt + videó

A magyar miniszterelnökkel tárgyalt az Európai Tanács elnöke. Orbán Viktor és Charles Michel budapesti megbeszélésével kapcsolatban visszafogottak a tudósítások, ellenben az uniós utalások - ha fokozatosan is - de kezdenek megérkezni. Nagy Attila Tibor és Deák Dániel politikai elemzőket kérdeztük.
Napi aktuális

Egyes borászati termékek mentesültek a reprezentációs adó megfizetése alól + videó

A részletekről Rókusfalvy Pál nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztost kérdeztük.
Napi aktuális

Izrael kifogásolta a szabadon engedendő túszok névsorát + videó

Somkuti Bálintot, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatóját kérdeztük a fegyverszünet utáni hadműveletekről, a háború legfrissebb híreiről.
Napi aktuális

Hogyan dolgozható fel egy ekkora trauma? + videó

Bő másfél hónappal az október 7-i terrortámadást követően a Hamász szabadon engedte az első izraeli túszokat. A trauma feldolgozásáról kérdeztük Gyarmati Rita pszichológust.
Belföld

Gyurcsányék teljesen bedarálják Budapestet + videó

A napokban állapodott meg a DK Karácsony Gergellyel, miszerint a jelenlegi főpolgármestert fogják támogatni a jövő évi helyhatósági választásokon. Mivel Gyurcsány Ferenc pártjának jelenleg is döntő szava van Budapesten, a bejelentés nem okozott nagy meglepetést.
Gazdaság

Szijjártó Péter: Az EU gazdaságát ma kudarc és sikertelenség jellemzi + videó

Sikertelenség jellemzi az Európai Unió gazdaságát az ideológiai alapú és érzelemvezérelt politika következményeként, mára egyértelmű, hogy az Oroszországgal szembeni szankciók kudarcot vallottak. Erről a külgazdasági és külügyminiszter beszélt Brüsszelben.

Legfrissebb híreink

Radar - A mélyből a magasba + videó

Radar - A mélyből a magasba + videó

Kiváló tanulmányi átlagot elérő, de hátrányos körülmények között élő gyerekek vehették át ösztöndíjukat az Országgyűlés elnökétől.

Radar

Belföld

Dömötör Csaba: Az állam nem fog több adatot kezelni, mint eddig + videó

Nem kell többé sem igazolványt magunknál tartanunk, sem papírokat szkennelnünk vagy e-maileket írnunk, de okmányaink lejártáról is értesítést kaphatunk - ezt mondta Dömötör Csaba a Digitális állampolgárság programmal kapcsolatban, amelynek vitája a héten kezdődött meg a parlamentben.
Külföld

Szijjártó Péter: A kormány a lehetséges további magyar túszok kiszabadítását is megpróbálja előmozdítani

A kormány a lehetséges további két magyar túsz szabadulását is megpróbálja majd előmozdítani, amint a nők és gyermekek után erre a férfiak esetében is megnyílik az út a Gázai övezetben - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.
Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Utoljára a nyolcvanas évek elején Marosvásárhelyen hallott hasonlót Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, aki a Magyar Nemzet megkérdezett Jordán Tamás színházalapítóval együtt döbbenten áll a Katona József Színház botránya előtt.
Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Nagyon rossz irány és megengedhetetlen, amit a Katona József Színház tett azzal, hogy kedvezményeket ajánlott fel a Demokratikus Koalíció tagjainak – mondta Vidnyánszky Attila, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke. A másik nagy szakmai szervezet, a Magyar Színházi Társaság ügyvezető titkára, Vajda Márta is példátlannak találja ezt az esetet, szerinte azonban félreértésről lehet szó.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!