2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Vezércikk

Vezércikk: Lázonganak a momentumosok, Terézváros polgármestere is partnernek tekinti a DK-t + videó

Donáth Anna hadat üzent Gyurcsány Ferencnek, miközben más momentumosok partnerként tekintenek a DK-ra. Dúl a cicaharc, ahogy Huth Gergely, a Vezércikk csütörtöki adásának vendége fogalmaz. A baloldali helyezkedésről természetesen L. Simon László és ifj. Lomnici Zoltán is elmondta a véleményét a műsorban.
Napi aktuális

Elutasítja a baloldal, hogy újra listás szavazás alapján álljon össze a Fővárosi Közgyűlés + videók

Megváltoztatná a Mi Hazánk a fővárosi választási rendszert. A polgármesterek helyett listás képviselők ülnének a közgyűlésben. A Napi Aktuálisban Toroczkai Lászlóval, a Mi Hazánk elnökével és Fodor Gáborral, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatójával beszélgettünk a témáról.
Belföld

Tízmilliárd eurós kohéziós forrás érkezhet Magyarországra

Hazánk május elején hagyta jóvá az igazságszolgáltatás függetlenségének megőrzését célzó reformot, aminek köszönhetően sajtóhírek szerint hamarosan megindulhatnak a hazánknak szánt uniós pénzek.
Napi aktuális

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Hétfőn kezdődtek meg a koalíciós tárgyalások Hollandiában, de nincs könnyű dolga a választásokon győztes Szabadság pártnak. A Napi Aktuálisban Gábor Dzsingisz, a holland kereszténydemokrata tömörülés korábbi képviselője volt a vendégünk.
Napi aktuális

Szigorítják a tüntetésekre vonatkozó szabályokat Németországban + videó

A Hamász támadása óta majdnem ezerre tehető az antiszemita incidensek száma Németországban. Boris Kálnoky, az MCC Média iskolájának vezetője volt a Napi Aktuális vendége.
Napi aktuális

Meghalt Henry Kissinger korábbi amerikai külügyminiszter + videó

100 éves korában meghalt Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter. Munkásságáról Magyarics Tamás egyetemi tanárral, az ELTE Angol-Amerikai Intézet oktatójával beszélgettünk a Napi Aktuálisban.
Külföld

Szijjártó Péter a fogságban lévő magyar túszok kiszabadításának előmozdítására kérte izraeli kollégáját + videó

Szijjártó Péter a magyar állampolgárságú túszok kiszabadítását sürgeti. A külgazdasági és külügyminiszter a két magyar gázai túsz minél előbbi kiszabadításának előmozdítására kérte izraeli kollégáját, Eli Cohent.
Belföld

Gulyás Gergely: Nagyon veszélyes Karácsony Gergely közelébe kerülni + videó

Karácsony Gergely tanácsadójának pozíciója a botrányok ellenére is megingathatatlan. A főpolgármester egyenesen védelmébe vette az ügyvédet, akinél pár hete házkutatást tartott a NAV.
Belföld

A választásokkal kapcsolatos törvényjavaslatról vitáztak a Parlamentben + videó

Megváltoztatná a véleményük szerint igazságtalan országgyűlési választási rendszert a Mi Hazánk. A párt javaslata átírná a fővárosi önkormányzati választási szabályokat.
Belföld
Belföld

Karácsony után Baranyi Krisztina is vetélytársat kapott a Jobbiktól + videó

Baranyit is több kritika érte az elmúlt években, ennek ellenére optimistán nyilatkozik a jövőjével kapcsolatban. A kilencedik kerületi polgármester mögé azonban csak a kis pártok álltak be.
Kék hírek

Cél az illegális autóversenyek visszaszorítása Budapest útjairól + videó

A rendőrség minden eszközzel fellép a gyorshajtók és a gyorsulási versenyek ellen. A rendőrök járőr autókból és civil járművekből is ellenőrzik a közlekedőket.
Radar

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.
Színes

Ganxsta Zolee is elmondta a véleményét Azahriah zenéjéről + videó

Amit csinál olyan szar, hogy le a kalappal – mondta Ganxsta Azahriah zenéjéről.
Belföld

Országszerte havazással indult a nap + videó

Megbénította Budapestet a havazás. Az Útinform információi szerint: város-szerte hatalmas dugókat okoztak a csúszós-és havas utak, számos baleset történt. A BAH csomópontnál például keresztbe fordult egy busz. Közben a főváros térségében az Országos Meteorológiai Szolgálat már fokozott veszélyre figyelmeztet az ónos eső miatt.
Paláver

Paláver – Igazi balos megoldás: beosztottakkal vitettél el a DK-kedvezményes balhét a Katonában + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Külföld

Hidvéghi: Nem meglepő, hogy a Momentum Brüsszelbe jár feljelentgetni Magyarországot + videó

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője tegnap jelentette be, arra kéri az Európai Bizottságot, hogy indítson kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen, ha az Országgyűlés megszavazza a szuverenitásvédelmi törvényt.
Sport

Miért alázzák Szoboszlait?

Különös aktualitást kapott az utóbbi napokban, amit Szoboszlai Dominik nemrég mondott a nyári átigazolásával kapcsolatos érzéseiről az angol Premier League róla készített portréfilmjében.
Belföld

Hárítja a felelősséget a főpolgármester, amiért a DK tagjai kedvezményt kapnak a Katona József Színházban + videó

"Ha az európai kultúrához bármi köze lenne a főváros jelenlegi vezetésének, akkor az igazgató már nem lenne a helyén" – így reagált a miniszterelnökséget vezető miniszter Karácsony Gergelyék legújabb botrányára.

Legfrissebb híreink

Radar

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!