2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Adás

Háború Ukrajnában

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Matteo Salvini: Baloldal és Soros György nélküli Európára van szükség

Brüsszel felszabadítását hirdette meg a szocialistáktól és Soros Györgytől Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt vezetője az európai jobboldali erők Free Europe című találkozóján, mellyel elindította a jövőre esedékes európai parlamenti választások kampányát Firenzében vasárnap.

Színes

Adventi gyertyagyújtáson hívott országos összefogásra az Ökumenikus Segélyszervezet + videó

Az 1353-as adományvonalon hívásonként, illetve SMS-enként 500 forinttal bármikor lehet csatlakozni az összefogáshoz.
Külföld

Súlyos veszteségeket szenvedett az ukrán haderő

Két frontszakaszon két ukrán támadást vertek vissza az orosz erők, a harcokban mintegy 815 ukrán katona esett el vagy sebesült meg az elmúlt nap folyamán - közölte vasárnapi hadijelentésében az orosz védelmi minisztérium.
Sport

Világbajnok a Berecz Zsombor vezette magyar vitorlázó csapat

Nagyszerű teljesítménnyel, a döntőt gyakorlatilag végig kontrollálva a Berecz Zsombor vezette magyar együttes győzött a Star Sailors League Gold Cup elnevezésű versenyen, amely a vitorlázók csapat-világbajnokságának is tekinthető.
Külföld

Izrael ENSZ-nagykövete élesen támadja Sorosékat, amiért a Hamászt támogatják

"Soros György adományai olyan szervezeteknek, amelyek Izrael Állam elpusztítására törekszenek, szégyenletesek. Azonban nem vagyok meglepve" – mondta Gilad Erdan izraeli nagykövet a Fox News Digitalnak.
Belföld

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
Külföld

Lefejezéssel fenyegettek meg egy francia polgármestert

Lefejezéses fenyegetéseket kapott a franciaországi Romans-sur-Isère polgármestere, miután fehérellenes rasszizmusról beszélt a crépoli késes terrortámadást követően.
Színes

A házi kedvencekre is figyeljünk oda a hideg időben! + videó

Az állatvédők a meleg és energiadús étel biztosítását javasolják, továbbá a szélvédett és megfelelően bélelt kuckó kialakítása is jó szolgálatot tehet.
Külföld

Ausztriában több mint húszezer háztartás maradt áram nélkül

Az osztrák hatóságok lavinaveszélyre figyelmeztettek a hegyekben, ahol több mint fél méter hó hullott szombat óta.
Színes

Ma gyújtjuk meg az első adventi gyertyát

Ma gyújtjuk meg az első adventi gyertyát, a karácsonyi készülődés elengedhetetlen kellékét. A hagyomány szerint négy vasárnapon keresztül égnek a gyertyák a hit, remény, szeretet és öröm szimbólumaként.
Paláver

Paláver: A németekkel, a skótokkal és a svájciakkal egy csoportban a magyarok + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Színes

A jövő héten újabb csapadékzóna érkezik

Többfelé kell havazásra, havas esőre, esőre számítani, reggelente sokfelé lehet fagy, pénteken hajnalban a hófödte tájakon akár mínusz 10 fokig is süllyedhet a hőmérő higanyszála.
Színes

Tradicionális pécsi télapógurulás

Motoros mikulások járták Pécs utcáit és édességet osztottak a gyerekeknek. A felvonulást a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület szervezte, mely évek óta jótékonykodik az ünnepek előtt.
Külföld

A kokain továbbra is a kolumbiai drogbandák legnagyobb exportcikke

A kokainból finanszírozzák a baloldali gerillákat és bűnbandákat, és ez táplálja az ország közel hat évtizede tartó belső fegyveres konfliktusát.
Sport

A Paks ellen is folytatódott az Újpest kudarcsorozata

A listavezető Paks 2-1-re győzött az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
Színes

Medve támadt vadászokra az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

A Timponline.ro megyei hírportál szerint a Mezőség határán található Nagynyulas lakóit 2019 óta rettegésben tartják a medvék.
Belföld

„250 forintért bemehetnénk a brunyáldába, de…” + videó

Hajléktalanokba botlott az a járókelő, aki a köztéri vécét szerette volna használni az Infoparkban. Az esetről videót is készült a TikTok nevű közösségi oldalra.
Külföld

Dél-Afrikában a feldühödött tömeg meglincselt hét feltételezett bűnözőt

Dél-Afrikában a feldühödött tömeg elfogott, megkötözött és élve elégetett hét feltételezett bűnözőt - közölte vasárnap a helyi rendőrség.
Kék hírek

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
Külföld

Az olaszok szerint a muszlim nők nem takarhatják el arcukat Itáliában + videó

Egy olasz parlamenti képviselő szerint biztonsági okokból is fontos, hogy senkinek se legyen eltakarva az arca.

Legfrissebb híreink

Radar

Sport

Valóságos dagonya várt a labdarúgókra Kecskeméten + videó

Szörnyű, mély és göröngyös pályán kellett megküzdenie egymással és az elemekkel is a játékosoknak az OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati nyitómérkőzésén, amikor is a Kecskemét az MTK csapatát fogadta.
Sport

Pornográf hangok zavarták meg a szombat esti EURO 2024 sorsolását - jelentkezett az elkövető + videó

A szexuális nyögések hangzottak fel szombat este a hamburgi gálán, amikor Svájc labdarúgó-csapatát egy csoportba sorsolták Skóciával, Magyarországgal és a házigazda Németországgal, a kellemetlen incidens meglehetős derűt váltott ki a közönség soraiban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!