2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Offshore-király – Reggeli járat

2017. október 12., csütörtök 15:37, frissítve: csütörtök 16:06

Adás:
2017. október 13., péntek 5.50
2017. október 13., péntek 13.05

Offshore-király
Orbán Viktor az offshore-lovagok királya – állította a héten Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője. Az ellenzéki politikust arról is kérdezzük, hogy a Jobbik feljelentette Soros Györgyöt, hogy kiderüljön, van-e Soros-terv.

Emelés?
Egyetlen tanévre szól a tanárok idei 3,5 százalékos béremelése, erre gyanakodnak a szakszervezetek. A kormány ezt tagadja, pedig a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke sem lát garanciát a béremelés megmaradására a 2018-as költségvetésben. Bardócz-Tódor András, a Keresztény Pedagógusok Szakszervezetének elnöke lesz a vendégünk.

Verseny
Rekordszámú jelentkező indul a hétvégi kétnapos fővárosi futóversenyen. Horti Gábor távokról, felkészülésről, taktikáról, címvédésről beszélget Józsa Gábor futóval, a Spar Budapest Maraton címvédőjével és Kocsis Árpáddal, a Budapest Sportiroda vezetőjével.

Peron
Hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést a Zsidai-féle ingatlanbérlés ügyében az Együtt elnöke. Erről, a mobilgátas népszavazásról és a formálódó ellenzéki összefogásról is kérdezzük Juhász Pétert.

Műsorvezető: Teszári Nóra

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!