2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

A nap kérdése

Egyetért azzal, hogy politikai aktivistákat hívnak meg egyházi iskolákba?
Belföld

Határozati javaslatot terjeszt az Országgyűlés elé Ukrajna EU-csatlakozásáról a Fidesz

Kocsis Máté, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője leszögezte: ellenzik, hogy Ukrajna megkezdje az uniós csatlakozási tárgyalásokat.
Belföld

Várhatóan többfelé tovább folytatódik a havazás + videó

Komoly havazás várható, az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta az elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést. Nem csak a hó, hanem ónos eső miatt is.
Belföld

Eső és hó váltja egymást Nógrád vármegyében + videó

Ismét lecsapott a tél. A lehullott csapadék mennyiségére való tekintettel a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közlekedjenek.
Belföld

Az Amnesty igazgatójának közös cége is érintett a testvére büntetőeljárásában

A Tűzfalcsoport legújabb írásában feltárja azt, hogy Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója hogyan érintett a testvére, Vig Mór, a számlagyáros ügyvéd ügyében. Mint kiderült, a közös cégük is érintett a büntetőeljárásban.
Sport

Ki miatt szerepel gyengén a Fradi?

Több mint egy hónapja nyeretlen a magyar labdarúgó-bajnokságban (NB I) a Ferencváros. Az új edző, Dejan Sztankovics először került hullámvölgybe, a szurkolókat pedig alaposan megosztja a szerb tréner.
Gazdaság

Továbbra is népszerű célpont hazánk a külföldi turisták körében

2023 októberében a turisztikai szálláshelyeken 1,3 millió vendég 3,1 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 6,9, a vendégéjszakáké 5,1 százalékkal magasabb volt az egy évvel korábbinál – közölte a KSH.
Színes

Megjelent a "csodaszarvas" a székelyföldi Kommandón

Egy csodálatos szarvas sétált be hétfőn fényes nappal a Kovászna megyei kommandóra – írja a Székelyhon.ro.
Külföld

Megdöbbentek az uniós politikusok a migránsok erőszakosságától + videó

Döbbent csend fogadta a belügyminiszterek találkozóján Brüsszelben, amikor a magyar delegáció levetítette azt a videót, amelyen látható, hogy a fegyverekkel, késekkel felfegyverzett migránsok, rendőrökre és határvadászokra támadnak a déli határon.
Külföld

A héten adják át a Nobel-díjakat + videó

A héten adják át a tudományos élet legnagyobb elismerését, a Nobel-díjat Stockholmban, amely vasárnap a Nobel-díj átadásával, és az azt követő rendkívül elegáns gálavacsorával zárul.
Belföld

Nagy-Vargha Zsófia: Az önkéntesség által szebb és jobb lesz a világ

Az önkéntesség közös érték, mert általa szebb és jobb lesz a világ – mondta a fiatalokért felelős helyettes államtitkár, az Önként Jöttem díj átadóján.
Napindító

Napindító – 1300 gyereket lep meg a Baptista Szeretetszolgálat

Ezúttal is érdekes témákkal foglalkoztunk reggeli műsorunkban. Szó volt többek között arról, hogy a Magyar Rhapsody Projekt koncertjén karácsonyra gyűjtenek a rászorulóknak, valamint arról, hogy idén is tíz fiatal zeneművészt ismert el az MVM Junior Prima Díjjal.
Belföld

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.
Vezércikk

Vezércikk: Márki-Zay ismét összefogna azokkal, akik egyszer már cserbenhagyták + videó

Boros Bánk Levente, Bencsik András és Móczár Gábor voltak a Vezércikk vendégei.
Külföld

Ultimátumot küldött Joe Bidennek a Képviselőház republikánus elnöke az ukrajnai támogatás elfogadásáról

A Képviselőház nem szavazza meg az Ukrajna számára kért forrásokat, amennyiben a Biden-kormányzat nem hoz átfogó reformokat az amerikai bevándorlási szabályokban - áll a testület alsóházi elnökének Joe Biden elnök számára küldött levelében.
Napi aktuális

Tordai néz át minden egyes papírt, amely Karácsony asztalára kerül + videó

Ötvenmilliónál is többe kerülhetett eddig az adófizetőknek Karácsony botrányba keveredett jogi főtanácsadója. Nagy Attila Tibor és Deák Dániel voltak műsorunk vendégei.
Napi aktuális

Megyeri Jonatán: Magyarország Európa legbiztonságosabb szigete a zsidók számára + videó

Pressman nagykövet szerint a magyar kormány bátorítja az antiszemitizmust. A téma kapcsán Megyeri Jonatán rabbi, a Neokohn főszerkesztője érkezett a Napi aktuális stúdiójába.
Napi aktuális

Bedrogozta a Hamász az izraeli túszokat + videó

Gáza: Ritka békés pillanatok után ismét fellángolt a háború. Mi lesz a túszok sorsa? Skype-on kapcsoltuk Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértőt.
Napi aktuális

Új, óriási városrész épülhet Budapesten 130 hektáron + videó

A világ legfontosabb ingatlanfejlesztőivel zajlanak a tárgyalások. A részletekről Hecker Flóriánnal, a Világgazdaság újságírójával beszélgettünk.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar - A télapó nyomában + videó

Radar - A télapó nyomában + videó

A télapó érkezése minden gyermek számára izgalmas. A december 5.-én kitett, kipucolt cipőket a Mikulás megtölti mindenféle földi jóval, de persze csak a jó gyerekek kaphatják meg a vágyott ajándékot.
Belföld

Pintér Sándor: Januártól tovább emelkedik a pedagógusok bére + videó

A tanárok ma már abban a tudatban kezdték meg az oktatást, hogy a következő hónaptól már 10 százalékkal emelik a fizetésüket.
Belföld

Lekapcsolták az áramot egy 18. kerületi család lakásában, a DK-s önkormányzat mulasztásai miatt + videó

Az elmúlt hónapban másodjára fordul elő, hogy családoktól megvonták az áramellátást, mert az önkormányzat nem gondoskodott arról, hogy a lakások rendelkezzenek közszolgáltatási szerződéssel.
Die Welt: Kijev már veszített?

Die Welt: Kijev már veszített?

Az ukrán fegyveres erők és a kormány közötti növekvő megosztottság a háború státusát illetően jelentős fordulópontot jelenthet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!