2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

A nyilvános adatok szerint cégeltüntetésben is jártas Vig Mór. A praxistól eltiltott jogászt a napokban tartóztatta le a bíróság, mert a gyanú szerint több száz milliós számlagyárat üzemeltetett, de a férfi korábban egy nagy csalássorozatban is részt vett. Érdekes ellentmondás, hogy Vig Mór testvére, Vig Dávid eközben jó ideje harcos jogvédőként vezeti a Soros-hálózathoz sorolható Amnesty International Magyarországot.
Radar

Radar - Felépült az orosz támadásban súlyosan megsérült ukrán kisfiú + videó

A nyolcéves Roman Oleksiv visszatérhet az iskolába, ami számára egy újabb lépés a felépülés felé, miután a júliusi orosz rakétatámadásban életveszélyes égési és fejsérüléseket szenvedett el.
Belföld

Fidesz: Gyurcsány Ferenc fog diktálni, ha újraválasztják Péterffy Attilát + videó

Gyurcsány Ferenc fog diktálni Pécsett, amennyiben jövőre ismét megválasztják Péterffy Attilát polgármesternek – erről a közgyűlés egyik kormánypárti képviselője beszélt sajtótájékoztatóján.
Belföld

Fontos a megfelelő felkészülés, hiszen a következő napokban is hasonlóan havas időjárás várható + videó

Hajnal óta folyamatosan érkeztek a bejelentések a katasztrófavédelemhez a havazás miatt.
Külföld

Orbán Viktor a spanyol miniszterelnöknek: Ukrajna uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdése előkészítetlen és időszerűtlen

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután telefonon megbeszélést folytatott Pedro Sanchez spanyol kormányfővel, az Európa Unió Tanácsának soros elnökével, úgy is, mint a jövő év második felében az EU-elnökséget adó ország vezetője - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Külföld

Szijjártó: Magyarország és Csád több stratégiai területre kiterjedő együttműködési programot indít + videó

Átfogó biztonsági, gazdasági, humanitárius és oktatási együttműködési program indítását jelentette be Magyarország és Csád között Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön N'Djamenában.
Belföld

A főváros továbbra sem fizette be a szolidaritási adót + videó

3,8 milliárd forintot inkasszózott a Magyar Államkincstár a főváros számlájáról, amiért továbbra sem fizette be a rá vonatkozó szolidaritási adót.
Külföld

Krausz Ferenc: Aki megengedheti magának, invesztáljon az alapkutatásba + videó

Az alkalmazás története jó példája annak, hogy mennyire fontos terület az alapkutatás - mondta svédországi tudósítónknak a Nobel-díjas Krausz Ferenc Stockholmban, a Svéd Királyi Tudományos Akadémián.
Belföld

Kiss Ambrus: Budapest számlája 5,4 milliárd forintos mínuszban volt szerda reggel

A főpolgármester-helyettes nyilatkozatából is kiviláglik: a baloldali városvezetés csődközeli állapotba manőverezte a fővárost, pedig nem ilyen állapotban vették át Budapest vezetését.
Belföld

Kitalálja melyik útszakaszt nem tudják letisztítani a hókotrók? + videó

Kőrösi Koppány, fejlesztéspolitikai szakértő megosztott egy felvételt közösségi oldalán, amelyen jól látszik, hogy szinte lehetetlen ebben a havazásban két keréken nekivágni az utazásnak.
Napi aktuális

Szent-Iványi - Prőhle csata a Napi Aktuálisban

Vacsorára hívták a kormányfőt az Elysée-palotába. Meggyőzhető-e Budapest az ukrán EU-csatlakozásról? Meddig zsarolja Brüsszel Magyarországot az uniós támogatások visszatartásával.
Radar

Radar - Üzemidő hosszabbítás Pakson + videó

Bejelentették a Paksi Atomerőmű újabb 20 éves üzemidő hosszabbítását.
Radar

Radar - A Nobel-díj nyomában + videó

A vasárnapi Nobel-díj átadásig minden nap történik valami Stockholmban, ahol a mi kameráink is igyekeznek elcsípni a legjobb pillanatokat.
Paláver

Paláver: Negyvenrendbeli csalással is vádolják az Amnesty International Magyarország igazgatójának testvérét + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Kroó Zita.
Külföld

Macron elnök fogadja Orbán Viktor kormányfőt

A december közepén tartandó európai uniós csúcstalálkozó napirendjén szereplő témákról egyeztet Orbán Viktor és a francia államfő Párizsban.
Külföld

A Liga szerint Magyarországra is szükség van a jobboldali győzelemhez az európai parlamenti választáson + videó

Nincs közös nevező az olasz jobboldali pártok között a jövő évi európai parlamenti választásokat illetően. Míg Matteo Salvini szerint kivétel nélkül minden jobboldali erőre szükség van, addig a Forza Italia kizárja, hogy szélsőjobboldali pártokkal kössön szövetséget.
Gazdaság

Percek alatt nyithatunk értékpapírszámlát december 11-től + videó

Gyorsabban lehet értékpapírszámlát nyitni december 11-től a Magyar Államkincstárnál – jelentette be a pénzügyminiszter. Varga Mihály elmondta, az intézkedés célja, hogy gyorsan és kedvezményesen jussanak állampapírhoz a magyarok.
Belföld

Pest és Nógrád vármegye több településén is akadozik az áramellátás + videó

Budapest északi agglomerációjában egyebek között Piliscsévről, Piliscsabáról, Pilisszántóról és Solymárról is áramszünetet jelentettek, de Nógrádban is sokfelé hasonló a helyzet, ahol a közlekedésben is komoly fennakadásokat okozott a hó.
Belföld

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján is fennakadásokat okozott a havazás. A katasztrófavédelem munkatársait főként kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez riasztották.

Legfrissebb híreink

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Szalutált a szurkolók előtt a hosszabbításban szerzett gólja után Szoboszlai Dominik, aki eldöntötte a Sheffield United–Liverpool meccset szerda este a Premier League 15. fordulójában.

Radar

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!