2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

A nap kérdése

Ön szerint biztonságosak a nyugati nagyvárosok karácsonyi vásárai?
Külföld

Durva Izrael-ellenes és antiszemita megmozdulás történt Philadelphiában + videók

Pennsylvania kormányzója kíméletlenül nekiment egy antiszemita tüntetőkből álló csoportnak Philadelphiában, miután az Izrael-ellenes emberek a Center Cityben található Goldie’s étterem előtt vonultak fel, és azt skandálták: Goldie, Goldie, nem bújhatsz el, népirtással vádolunk!
Külföld

Katar-gate - több száz kiszivárgott dokumentum tárja fel az uniós korrupciós botrány mértékét + videó

A nyomozás során eddig négy jelenlegi és volt európai parlamenti képviselőt tartóztattak le korrupció, pénzmosás és bűnszervezetben való tagság előzetes vádjával.
Külföld

„Sokk” Brüsszelben, mert Orbán emelte a tétet + videó

A kormányfő szerint Ukrajna tagsága nem összeegyeztethető Magyarország nemzeti érdekeivel, Ursula von der Leyen pedig „le akarja nyomni a torkunkon Ukrajna uniós csatlakozását”.
Belföld

„Nem úgy akarok meghalni egy nap, hogy rám zuhan a lépcső egyik foka” - teljes csőd a ferencvárosi bérlakásprogram

„Elfogytak azok a felújított bérlakások – csaknem 200 darab –, amelyeket fideszes elődjétől, Bácskai Jánostól örökölt meg Baranyi Krisztina baloldali polgármester.
Gazdaság

Hamarabb érkezik a nyugdíj és a családi pótlék is

Az előző évekhez hasonlóan idén decemberben is a szokásosnál hamarabb utalja a Magyar Államkincstár a nyugdíjakat és a családi pótlékot: december 4-től, vagyis mától érkeznek az összegek.
Célpont

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt.
Sajtóklub

Sajtóklub: A gyurcsányistáknak a vérükben van a kommunista gyakorlat + videó

Kedvezményes áron kínált jegyeket a Katona József Színház a Demokratikus Koalíció tagjanak - robbant ki a közéleti botrány a hét első napjaiban. A megkülönböztetés a Sajtóklub vendégeiben a '80-as éveket idézte fel, meghökkentő történetek kerülnek elő a műsor vasárnapi adásában....
Gazdaság

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
Belföld

444-es filmet vetítettek a diákoknak fizika órán egy egyházi gimnáziumban

A 444 egyik aktuálpolitikai tematikájú filmjét vetítette le diákjainak pár hete a Budapesti Piarista Gimnázium egyik fizika tanára – tudta meg a Mandiner.
Színes

A település kicsinyített mása több mint 200 épületből áll + videó

Három hét alatt felépítettek egy egész falut Geresdlakon! Igaz a Baranya vármegyei település kicsinyített mása mézeskalácsból készült.
Színes

Medúzákat szaporított a Pécsi Állatkert + videó

Állatkerti körülmények között, Magyarországon egyedüliként a pécsi szakembereknek sikerült a szaporítás. Egy kifejlett példány fajtától függően 2-4 hónap alatt éri el végleges alakját.
Színes

Több év kihagyás után újraindul a Szeretet Sütigyár jótékonysági program

A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Szervezete közösségi mézeskalács süteményekkel segítene a rászoruló családokon és idős embereken. Az adománygyűjtés négy héten át tart.
Belföld

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A balliberális polgármester DK-hoz való viszonyát jellemzi, hogy amikor Dobrev Klára tartott lakossági fórumot a városban, órákra megszakította az éppen zajló közgyűlést, mert feltétlenül meg akarta mutatni magát a hallgatóság soraiban.
Belföld

Szijjártó: A hidegháború lezárása óta most van a világ a legrosszabb biztonsági helyzetben + videó

A külgazdasági és külügyminiszter kiemelte, amikor hazánk biztonságpolitikai és külpolitikai stratégiát épít, akkor azzal kell számolni, hogy a szomszédunkban háború van.
Külföld

Bulgária is kihátrál Ukrajna mögül

Noha felajánlottak Ukrajna részére száz páncélost, az elnök élt a vétójogával.
Belföld

Újra a körözési listán van KGBéla

Nem kezdte meg ötéves fegyházbüntetését Kovács Béla, de még a költségvetési csalás miatt kiszabott 1,2 milliós büntetését sem fizette be.
Belföld

Elszállítják a déli határnál hagyott autóroncsokat + videó

Kormányrendelet született arról, hogy az állam eltakarítja a déli határnál hagyott, több száz gépkocsironcsot. Hétfőig már 52 járművet szállítottak el - derült ki a Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár közösségi oldalán hétfőn megosztott videóból.
Belföld

A vendégeknek kell fizetniük egy hotel fűtését Balatonon

Energiaköltség-hozzájárulást vezetett be egy balatoni hotel. Ezzel emelik az áraikat.

Legfrissebb híreink

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.

Radar

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!