2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Adás

Vezércikk

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Brüsszelben az Örömóda helyett a Bunkócskát kellene énekelni + videó

Abszurdisztánnak nevezte Bugnyár Zoltán, a HírTV tudósítója a Napi aktuálisban azt, hogy blokád alá vette a belga rendőrség a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciának helyt adó brüsszeli épületet. Kollégánk szerint, ha nem a saját szemével látja, akkor el sem hitte volna, hogy ilyen Nyugaton megtörténhet

Vezércikk

Vezércikk - Tombol az ideológiai alapú diktatúra az Európai Unió központjában + videó

Brüsszel meg akarta akadályozni a konzervatívok nemzetközi konferenciáját, de a szólásszabadság győzött! A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.
Napi aktuális

Köves Slomó: A zsidóság a túlélés történetével tud mintát mutatni + videó

Újra élünk 80 - ez az idei évre a mottónk - közölte Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján. 
Napi aktuális

Szanyi Tibor: Hosszasan tudnék arról beszélni, hogy Magyar Pétert ki és miért „csinálta” fel + videó

A liberális média így még nem hype-olt politikust, ahogy azt Magyar Péterrel tette - jelentette ki Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója kedd este a Napi aktuálisban.
Napi aktuális

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Minden határon túlmegy, ami Brüsszelben történt - így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a HírTV stúdiójában arra, hogy a kerületi polgármester a belga rendőrséggel akarta a bezárattatni a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát.
Belföld

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Külföld

Orbán Viktor: Utoljára akkor akartak elhallgattatni a rendőrséggel, amikor a kommunisták '88-ban rám uszították őket

Orbán Viktor miniszterelnök az X-en reagált arra, hogy bezáratta a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát Brüsszelben a belga rendőrség. 
Belföld

Fidesz: 80 millió forintot folyatott ki V. Naszályi Márta a férjét foglalkoztató cégnek

Nagyjából 80 millió forint közpénzt fizetett ki V. Naszályi Márta annak a cégnek, amelynél az I. kerületi polgármester férje dolgozik - közölte a Fidesz kedden az MTI-vel.
Napi aktuális

Nemre és korra való tekintet nélkül gyűjtötték össze a zsidókat + videó

1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. Ma, arra a több százezer zsidó honfitársunkra emlékezünk, akiket kiszakítottak közülünk. A a magyarországi holokauszt emléknapján a Napi aktuális vendége volt Máthé Áron történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnökhelyettese.
Sport

Nem akárki vett röplabdapályát a Balassi Bálint Gimnázium tanulóinak

Párját ritkító, a magyar és a nemzetközi szabványoknak megfelelő strandröplabda pályát adtak át Budapest XVII. kerületében. A megvalósításhoz kellett egy volt diák, Süllős Gyula, aki négymillió forintot adományozott az iskolát fenntartó Kelet-Pesti Tankerületi Központnak.
Napi aktuális

„A mostani megváltó erkölcsileg elfogadhatatlan” + videó

Mi Magyar Péter küldetése? A jogász megjelenésével ellenzékváltó hangulat alakult ki az országban, de szó esett a keddi brüsszeli eseményekről is. A témák kapcsán vendégünk Kondor Katalin újságíró és Németh Alajos zenész.
Belföld

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.
Sport

Nadal 680 nap után győzelemmel tért vissza a salakra

A 37 éves, 22-szeres Grand Slam-tornagyőztes spanyol klasszis a 2022-es Roland Garros-győzelme, azaz 680 nap után játszott ismét salakon.
Radar

Radar – Így áll most az öt évvel ezelőtt tűzvészben rombadőlt Notre Dame + videó

A Radar felidézi, hogy akkor azonnal több száz tűzoltó érkezett a Notre Damehoz és próbálták megfékezni a lángokat. Rengetegen voltak, akik eközben imákat énekeltek ezzel próbáltak reményt csempészni a kilátástalan helyzetbe.
Külföld

Orbán Viktor az Európai Parlament brüsszeli épületében tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök, Mateusz Morawiecki korábbi lengyel kormányfő és Fabrice Leggeri, az EU határvédelmi ügynöksége, a Frontex korábbi vezetőj a migrációról és a határvédelemről tartott panelbeszélgetést.
Radar

Radar – Sporttal, mozgással küzdő gyerekek, felnőttek a daganatos betegségek ellen + videó

A kiskőrösi esemény a bajnokok versenye névre hallgat. Mert hogy mindenki bajnok itt, az nem kérdés . Az egyik legfontosabb dolgot, az egészségüket védték meg a daganatos betegséggel szemben.
Radar

Radar – A szűrővizsgálatokkal megelőzhető az előzmények nélküli rosszullét + videó

A DEAC válogatott röplabdázójának egy edzésen leállt a légzése és keringése, így csapattársa, az orvosként dolgozó Árvai Péter megkezdte az újraélesztést. A pontos és gyors beavatkozás pedig megmentette a kétszeres magyar bajnok életét.
Gazdaság

Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Kimutatta a madárinfluenza-vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több állattartó telepén. Az érintett állományok felszámolása, valamint a járványügyi nyomozás folyamatban van - közölte a hivatal kedden közleményben az MTI-vel.
Külföld

Betiltotta és elképesztő vádakat fogalmazott meg a kerületi polgármester Orbánék konferenciájáról + videó

A Nemzeti Konzervativizmus Konferenciának (NatCon) otthont adó brüsszeli kerület polgármestere, Emir Kir kedden végzést adott ki a kétnaposra tervezett rendezvény betiltására, és azt írta: nem látják szívesen a szélsőjobboldalt.
Külföld

Olaszországban a legmagasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget a nemzetbiztonsági szervek + videó

Az olasz belügyminiszter megítélése szerint a magányos rejtőzködő terroristák jelentik a legnagyobb veszélyt. Részletek Rómából Jánosi Dalmától.
Külföld

Orbán Balázs: A fenyegetések ellenére is győzni fog a szólásszabadság + videó

Orbán Viktor és Orbán Balázs is reagált a brüsszeli rendőrség intézkedésére. Brüsszelből, a helyszínről Bugnyár Zoltán tudósította a HírTV-t.
Kék hírek

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
Külföld

Menczer Tamás: Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

Orbán Viktor miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt az első két helyszín lemondta a rendezvényt - közölte Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a közösségi oldalán.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház művésze. Rengeteg mozifilmben, tévéfilmben, kabaréjelenetben és több száz színházi szerepben láthatta a közönség az elmúlt évtizedekben. Túlzás nélkül lehet mondani, hogy az egész ország ismeri és szereti. A Radar is elment a Nemzeti Színházba, hogy boldog születésnapot kívánjon Bodrogi Gyulának, aki éppen egy próbáról érkezett - egy új előadással készül a premierre.
Gazdaság

Minden várakozást felülmúló, tíz százalék feletti ügyfélmozgást generált a lakásbiztosítási kampány + videó

Közel félmillió lakásbiztosítás mozdult meg. Minden várakozást felülmúló, tíz százalék feletti ügyfélmozgást generált a lakásbiztosítási kampány – jelentették be a Magyar Nemzeti Bank és a Nemzetgazdasági Minisztérium vezetői.
Belföld

Hídpénzbotrány: Az LMP szerint az eddigi részletek aggodalomra adnak okot, a Jobbik vizsgálóbizottság felállítását sürgeti + videó

Azonnali vizsgálóbizottság felállítását követeli a hídpénzbotrány ügyében a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje.
Belföld

A DatAdat által pénzelt cég is segítette Magyar Péter Március 15-i tüntetését + videó

A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban a Nézőpont Intézet elemzője, Pálfalvi Milán.
Külföld

Több mint három százalékkal emelkedett az olaj ára hétfőn az Izrael és a Hamász közötti háború miatt + videó

A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban Hortay Olivér, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletág-vezetője.
Külföld

Irán és Izrael kölcsönösen megtorlással fenyegeti egymást, de elemzők látnak esélyt a megegyezésre + videó

Izrael meg fogja torolni a szombati iráni légitámadást - jelentette ki az izraeli vezérkari főnök.
Külföld

Monfalconéban bezárták az illegális muszlim imahelyeket + videó

A város lakóinak több mint egyharmada külföldi, akik az önkormányzattól várják, hogy ingyen biztosítson számukra mecsetet.
Belföld

A terrorkészültség magasabb fokozatát rendelték el Magyarországon + videó

A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!