2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A nap kérdése

Egyetért azzal, hogy politikai aktivistákat hívnak meg egyházi iskolákba?
Belföld

Az Amnesty igazgatójának közös cége is érintett a testvére büntetőeljárásában

A Tűzfalcsoport legújabb írásában feltárja azt, hogy Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója hogyan érintett a testvére, Vig Mór, a számlagyáros ügyvéd ügyében. Mint kiderült, a közös cégük is érintett a büntetőeljárásban.
Sport

Ki miatt szerepel gyengén a Fradi?

Több mint egy hónapja nyeretlen a magyar labdarúgó-bajnokságban (NB I) a Ferencváros. Az új edző, Dejan Sztankovics először került hullámvölgybe, a szurkolókat pedig alaposan megosztja a szerb tréner.
Gazdaság

Továbbra is népszerű célpont hazánk a külföldi turisták körében

2023 októberében a turisztikai szálláshelyeken 1,3 millió vendég 3,1 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 6,9, a vendégéjszakáké 5,1 százalékkal magasabb volt az egy évvel korábbinál – közölte a KSH.
Színes

Megjelent a "csodaszarvas" a székelyföldi Kommandón

Egy csodálatos szarvas sétált be hétfőn fényes nappal a Kovászna megyei kommandóra – írja a Székelyhon.ro.
Külföld

Megdöbbentek az uniós politikusok a migránsok erőszakosságától + videó

Döbbent csend fogadta a belügyminiszterek találkozóján Brüsszelben, amikor a magyar delegáció levetítette azt a videót, amelyen látható, hogy a fegyverekkel, késekkel felfegyverzett migránsok, rendőrökre és határvadászokra támadnak a déli határon.
Külföld

A héten adják át a Nobel-díjakat + videó

A héten adják át a tudományos élet legnagyobb elismerését, a Nobel-díjat Stockholmban, amely vasárnap a Nobel-díj átadásával, és az azt követő rendkívül elegáns gálavacsorával zárul.
Belföld

Nagy-Vargha Zsófia: Az önkéntesség által szebb és jobb lesz a világ

Az önkéntesség közös érték, mert általa szebb és jobb lesz a világ – mondta a fiatalokért felelős helyettes államtitkár, az Önként Jöttem díj átadóján.
Belföld

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.
Vezércikk

Vezércikk: Márki-Zay ismét összefogna azokkal, akik egyszer már cserbenhagyták + videó

Boros Bánk Levente, Bencsik András és Móczár Gábor voltak a Vezércikk vendégei.
Külföld

Ultimátumot küldött Joe Bidennek a Képviselőház republikánus elnöke az ukrajnai támogatás elfogadásáról

A Képviselőház nem szavazza meg az Ukrajna számára kért forrásokat, amennyiben a Biden-kormányzat nem hoz átfogó reformokat az amerikai bevándorlási szabályokban - áll a testület alsóházi elnökének Joe Biden elnök számára küldött levelében.
Napi aktuális

Tordai néz át minden egyes papírt, amely Karácsony asztalára kerül + videó

Ötvenmilliónál is többe kerülhetett eddig az adófizetőknek Karácsony botrányba keveredett jogi főtanácsadója. Nagy Attila Tibor és Deák Dániel voltak műsorunk vendégei.
Napi aktuális

Megyeri Jonatán: Magyarország Európa legbiztonságosabb szigete a zsidók számára + videó

Pressman nagykövet szerint a magyar kormány bátorítja az antiszemitizmust. A téma kapcsán Megyeri Jonatán rabbi, a Neokohn főszerkesztője érkezett a Napi aktuális stúdiójába.
Napi aktuális

Bedrogozta a Hamász az izraeli túszokat + videó

Gáza: Ritka békés pillanatok után ismét fellángolt a háború. Mi lesz a túszok sorsa? Skype-on kapcsoltuk Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértőt.
Napi aktuális

Új, óriási városrész épülhet Budapesten 130 hektáron + videó

A világ legfontosabb ingatlanfejlesztőivel zajlanak a tárgyalások. A részletekről Hecker Flóriánnal, a Világgazdaság újságírójával beszélgettünk.
Kultúra

Csankó Zoltán kapta idén a Kaszás Attila-díjat

A Kaszás Attila-díjért az elmúlt hetekben négy színész – Nagy Cili, Csankó Zoltán, Fehér László és Fila Balázs – versenyzett.
Napi aktuális

Németh Zsolt: Gyurcsány a magyart a magyarral fordította szembe + videó

19 éve árulta el Gyurcsány a magyarokat amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt. Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottságának elnöke érkezett a Napi aktuális stúdiójába.
Napi aktuális

Rétvári Bence: Itt az ideje, hogy Brüsszel szembesüljön a valósággal + videó

A migrációs paktum áterőltetésével Brüsszel jogilag megerőszakolta Lengyelországot és Magyarországot – ezt mondta Orbán Viktor néhány hete, most pedig megint előkerült. Brüsszelből kapcsoltuk Rétvári Bencét, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárát.
Belföld

Pintér Sándor: Januártól tovább emelkedik a pedagógusok bére + videó

A tanárok ma már abban a tudatban kezdték meg az oktatást, hogy a következő hónaptól már 10 százalékkal emelik a fizetésüket.

Legfrissebb híreink

Radar - A télapó nyomában + videó

Radar - A télapó nyomában + videó

A télapó érkezése minden gyermek számára izgalmas. A december 5.-én kitett, kipucolt cipőket a Mikulás megtölti mindenféle földi jóval, de persze csak a jó gyerekek kaphatják meg a vágyott ajándékot.

Radar

Belföld

Provokatív posztokkal érzékenyít közösségi oldalán az Amnesty-vezér, akinek testvére több száz millió forint adót csalhatott

A tevékenységét civil érdekképviseletnek álcázza, de valójában ellenzéki politikai szereplőként lép fel a hazai közéletben az Amnesty International Magyarország, amelynek vezetője az a Vig Dávid, akinek testvérét, Vig Mórt adócsalás elkövetésének gyanúja miatt a napokban tartóztatták le az adónyomozók.
Belföld

A végrehajtók egyelőre nem jelentek meg Szamos Miklós cukrászdájánál + videó

Egy októberi végrehajtói jegyzőkönyvben az állt, hogy a budavári önkormányzat december 4-én bezáratja az ország egyik leghíresebb cukrászatát, a Ruszwurmot. A végrehajtók nem jelentek meg, és hiába ígérte, V. Naszályi Márta nem perelte be Szamos Miklóst.
Die Welt: Kijev már veszített?

Die Welt: Kijev már veszített?

Az ukrán fegyveres erők és a kormány közötti növekvő megosztottság a háború státusát illetően jelentős fordulópontot jelenthet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!