2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 11:00

Belföld

A nap kérdése

Márki-Zay Péterre hárítanák a tiltott kampányfinanszírozás ügyét az ellenzéki pártok?
Sport

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Szalutált a szurkolók előtt a hosszabbításban szerzett gólja után Szoboszlai Dominik, aki eldöntötte a Sheffield United–Liverpool meccset szerda este a Premier League 15. fordulójában.
Belföld

Kitalálja melyik útszakaszt nem tudják letisztítani a hókotrók? + videó

Kőrösi Koppány, fejlesztéspolitikai szakértő megosztott egy felvételt közösségi oldalán, amelyen jól látszik, hogy szinte lehetetlen ebben a havazásban két keréken nekivágni az utazásnak.
Külföld

Iskolai lövöldözés volt Oroszországban

Tüzet nyitott egy brjanszki gimnáziumban egy nyolcadikos iskoláslány, majd végzett önmagával – közölte csütörtökön a TASZSZ hírügynökséggel az orosz belügyminisztérium területileg felelős sajtószolgálata.
Belföld

Orbán Viktor hanuka ünnepén: Magyarország a béke szigete, ahol minden zsidó honfitársunk biztonságban élhet

Levélben köszöntötte a magyarországi zsidóságot Orbán Viktor miniszterelnök hanuka ünnepe alkalmából – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.
Sport

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Szerda este Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben. A magyar középpályás biztosította be az idegenbeli győzelmet a Sheffield United ellen, a Vörösök versenyben vannak a bajnoki címért.
Külföld

Négyen megsebesültek egy brüsszeli lövöldözésben + videó

Lövöldözés tört ki szerda este Brüsszel belvárosában, négyen megsebesültek, egyikük állapota életveszélyes – közölte a belga főváros Ixelles kerületének rendőrsége.
Belföld

Negyven rendbeli csalással is vádolják az Amnesty International Magyarország Igazgatójának testvérét

Vig Mórt egy hete vitte el a NAV, mert a gyanú szerint több száz milliós számlagyárat irányított.
Külföld

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Las Vegasban + videó

Legkevesebb három halálos áldozata és egy válságos állapotú sérültje van a lövöldözésnek, ami Las Vegas egyetemén történt szerdán, az eset negyedik halottja a támadó, akit holtan találtak – közölte a nagyváros rendőrsége.
Belföld

A Petőfi-díjat idén Áder János, volt köztársasági elnök vehette át + videó

Áder János kapta idén a Petőfi-díjat. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a díjazottat méltatva kijelentette: a volt államfő a rendszerváltozás utáni Magyarország előrehaladásában maradandó érdemeket szerzett.
Vezércikk

Vezércikk: Az Állami Számvevőszék 260 millióra büntetné az ellenzéki pártokat + videó

Ifj. Lomnici Zoltán, Lentulai Krisztián és a Ómolnár Miklós arról is beszéltek a Vezércikkben, hogy elégséges büntetés-e az a 260 millió forintos bírság, amit az Állami Számvevőszék szabna ki a dollárbaloldal pártjaira tiltott pártfinanszírozás okán.
Belföld

Óriási a felháborodás az MSZP-ben Karácsony 500 milliós botránya miatt

Kiakadtak az MSZP-ben és becsapva érzik magukat azután, hogy kiderült, visszaélhettek két munkatársuk nevével a 99 Mozgalom „adománygyűjtése" során – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek egy neve elhallgatását kérő szocialista politikus.
Napi aktuális

Szent-Iványi - Prőhle csata a Napi Aktuálisban

Vacsorára hívták a kormányfőt az Elysée-palotába. Meggyőzhető-e Budapest az ukrán EU-csatlakozásról? Meddig zsarolja Brüsszel Magyarországot az uniós támogatások visszatartásával.
Napindító

Napindító – Útjára indult az adventi villamos Miskolcon + videó

Tizenkettedik alkalommal gurult ki a miskolci remizből a város adventi villamosa. Idén a dizájn is új, egy igazi bükki mesevilág fogadja a menetrendszerinti járat utasait.
Napi aktuális

Egyenlő arányban osztaná el a hat párt között a büntetést az ÁSZ + videó

Kellemetlen ajándék Mikulásra: a Számvevőszék 260 millióra büntette az ellenzéki pártokat, de fejenként félmilliárd is lehet a vége. Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kovács András, az Origo újságírója voltak a vendégeink.
Napi aktuális

Alapképzettséghez kötné a szavazati jogot a Mi Hazánk + videó

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke érkezett a stúdióba.
Napi aktuális

Köves Slomó: a fény legyőzi a sötétséget + videó

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija volt a Napi aktuális vendége.
Napi aktuális

Bakondi György: Súlyos támadások veszélyeztetik a magyar szuverenitást + videó

Lesokkolta az uniós minisztereket a Magyarország déli határán készült videó az erőszakos migránsokról. Vendégünk volt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója.
Napi aktuális

Vajdasági Magyar Szövetség: Erős magyar érdekképviseletre van szükség + videó

A részletekről Pásztor Bálinttal, a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnökével beszélgettünk.
Napi aktuális

Zsigmond Barna Pál: egyre többen kritizálják az átgondolatlan brüsszeli javaslatokat + videó

Megint nem okozott meglepetést Brüsszeli: aggódik a költségvetési ellenőrző bizottság Magyarország miatt, és nem akarják odaadni Magyarországnak az uniós forrásokat. A téma kapcsán Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára érkezett a Napi aktuális stúdiójába.
Külföld

Mindig a folyamatok megértésére törekedett Karikó Katalin + videó

"A kudarc, a lefokozás, az elbocsátás igazán soha sem befolyásolta a munkámat, mert mindig megmaradt számomra a tudomány iránti szenvedélyként." Ezt mondta Stockholmban Karikó Katalin a Hír Tv svédországi tudósítójának.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar - A télapó nyomában + videó

Radar - A télapó nyomában + videó

A télapó érkezése minden gyermek számára izgalmas. A december 5.-én kitett, kipucolt cipőket a Mikulás megtölti mindenféle földi jóval, de persze csak a jó gyerekek kaphatják meg a vágyott ajándékot.
Betiltanák a burka viselését egyes olasz településeken + videó

Betiltanák a burka viselését egyes olasz településeken + videó

Betiltanák a burka viselését egyes olasz településeken, ugyanis igen erőteljes iszlámosodási folyamatok zajlanak több városban. Az észak-olaszországi Monfalcone lakosainak 33 százaléka külföldi, főként bangladesi származású. Az olaszok lassan kivonulnak és átengedik a terepet a bevándorlóknak, akik meghatározó szerepre tesznek szert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!