2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

A nap kérdése

Számított rá, hogy végül a Momentum és a DK is támogatja Karácsony Gergelyt?
Belföld

Kocsis Máté: Fontos az emberek véleménye

Sorsdöntő kérdésekben állunk vitában a brüsszeli elittel, ezért fontos hogy sokan töltsék ki a nemzeti konzultációt – mondta Kocsis Máté egy pécsi lakossági fórumán.
Sport

Az utolsó pillanatban lőtt góllal nyert és a továbbjutás küszöbén a Ferencváros + videó

A Ferencváros az utolsó pillanatban gólt szerezve 2-1-re győzött csütörtökön a szerb Cukaricki vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga ötödik fordulójában, így továbbra is továbbjutást jelentő helyen áll a csoportjában.
Vezércikk

Vezércikk: Lázonganak a momentumosok, Terézváros polgármestere is partnernek tekinti a DK-t + videó

Donáth Anna hadat üzent Gyurcsány Ferencnek, miközben más momentumosok partnerként tekintenek a DK-ra. Dúl a cicaharc, ahogy Huth Gergely, a Vezércikk csütörtöki adásának vendége fogalmaz. A baloldali helyezkedésről természetesen L. Simon László és ifj. Lomnici Zoltán is elmondta a véleményét a műsorban.
Napi aktuális

Bakondi György: Súlyos támadások veszélyeztetik a magyar szuverenitást + videó

Nem enyhül a nyomás a déli határon. A Napi Aktuálisban Bakondi Györgyöt, a kormányfő belbiztonsági főtanácsadóját kérdeztük.
Napi aktuális

Elutasítja a baloldal, hogy újra listás szavazás alapján álljon össze a Fővárosi Közgyűlés + videók

Megváltoztatná a Mi Hazánk a fővárosi választási rendszert. A polgármesterek helyett listás képviselők ülnének a közgyűlésben. A Napi Aktuálisban Toroczkai Lászlóval, a Mi Hazánk elnökével és Fodor Gáborral, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatójával beszélgettünk a témáról.
Belföld

Tízmilliárd eurós kohéziós forrás érkezhet Magyarországra

Hazánk május elején hagyta jóvá az igazságszolgáltatás függetlenségének megőrzését célzó reformot, aminek köszönhetően sajtóhírek szerint hamarosan megindulhatnak a hazánknak szánt uniós pénzek.
Napi aktuális

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Hétfőn kezdődtek meg a koalíciós tárgyalások Hollandiában, de nincs könnyű dolga a választásokon győztes Szabadság pártnak. A Napi Aktuálisban Gábor Dzsingisz, a holland kereszténydemokrata tömörülés korábbi képviselője volt a vendégünk.
Napi aktuális

Szigorítják a tüntetésekre vonatkozó szabályokat Németországban + videó

A Hamász támadása óta majdnem ezerre tehető az antiszemita incidensek száma Németországban. Boris Kálnoky, az MCC Média iskolájának vezetője volt a Napi Aktuális vendége.
Napi aktuális

Meghalt Henry Kissinger korábbi amerikai külügyminiszter + videó

100 éves korában meghalt Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter. Munkásságáról Magyarics Tamás egyetemi tanárral, az ELTE Angol-Amerikai Intézet oktatójával beszélgettünk a Napi Aktuálisban.
Külföld

Szijjártó Péter a fogságban lévő magyar túszok kiszabadításának előmozdítására kérte izraeli kollégáját + videó

Szijjártó Péter a magyar állampolgárságú túszok kiszabadítását sürgeti. A külgazdasági és külügyminiszter a két magyar gázai túsz minél előbbi kiszabadításának előmozdítására kérte izraeli kollégáját, Eli Cohent.
Kék hírek

Cél az illegális autóversenyek visszaszorítása Budapest útjairól + videó

A rendőrség minden eszközzel fellép a gyorshajtók és a gyorsulási versenyek ellen. A rendőrök járőr autókból és civil járművekből is ellenőrzik a közlekedőket.
Belföld

A választásokkal kapcsolatos törvényjavaslatról vitáztak a Parlamentben + videó

Megváltoztatná a véleményük szerint igazságtalan országgyűlési választási rendszert a Mi Hazánk. A párt javaslata átírná a fővárosi önkormányzati választási szabályokat.
Belföld

Gulyás Gergely: Nagyon veszélyes Karácsony Gergely közelébe kerülni + videó

Karácsony Gergely tanácsadójának pozíciója a botrányok ellenére is megingathatatlan. A főpolgármester egyenesen védelmébe vette az ügyvédet, akinél pár hete házkutatást tartott a NAV.
Belföld

Karácsony után Baranyi Krisztina is vetélytársat kapott a Jobbiktól + videó

Baranyit is több kritika érte az elmúlt években, ennek ellenére optimistán nyilatkozik a jövőjével kapcsolatban. A kilencedik kerületi polgármester mögé azonban csak a kis pártok álltak be.
Belföld
Radar

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.
Színes

Ganxsta Zolee is elmondta a véleményét Azahriah zenéjéről + videó

Amit csinál olyan szar, hogy le a kalappal – mondta Ganxsta Azahriah zenéjéről.
Belföld

Országszerte havazással indult a nap + videó

Megbénította Budapestet a havazás. Az Útinform információi szerint: város-szerte hatalmas dugókat okoztak a csúszós-és havas utak, számos baleset történt. A BAH csomópontnál például keresztbe fordult egy busz. Közben a főváros térségében az Országos Meteorológiai Szolgálat már fokozott veszélyre figyelmeztet az ónos eső miatt.

Legfrissebb híreink

Miért alázzák Szoboszlait?

Miért alázzák Szoboszlait?

Különös aktualitást kapott az utóbbi napokban, amit Szoboszlai Dominik nemrég mondott a nyári átigazolásával kapcsolatos érzéseiről az angol Premier League róla készített portréfilmjében.

Radar

Belföld

Hárítja a felelősséget a főpolgármester, amiért a DK tagjai kedvezményt kapnak a Katona József Színházban + videó

"Ha az európai kultúrához bármi köze lenne a főváros jelenlegi vezetésének, akkor az igazgató már nem lenne a helyén" – így reagált a miniszterelnökséget vezető miniszter Karácsony Gergelyék legújabb botrányára.
Belföld

Az Amnesty International Magyarország igazgatójának testvére lehet a letartóztatott számlagyáros

Vig Dávid testvére, Vig Mór lehet az a praxisától eltiltott ügyvéd, akivel szemben üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!