2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Hazahúzó 01:00

Háttérkép

Háttérkép: Most dől el, hogy működik-e a demokrácia Amerikában

  • Háttérkép: Most dől el, hogy működik-e a demokrácia Amerikában

Bayer Zsolt, a műsor házigazdája úgy vezette fel az eheti Háttérkép első témáját, hogy Amerikában a helyzet továbbra is változatlan, még nem lehet egyértelmű győztest hirdetni az elnökválasztáson.

Boros Imre közgazdász a választás kapcsán elmondta, hogy csalás az bizony jócskán akadt, és ezeknek felsorolhatatlan a módszertana. A közgazdász felidézte, hogy

Pennsylvaniában, amely az egyik úgynevezett csatatér állam is, 11 ezer halott is „szavazott”. De olyan videók is napvilágra kerültek, amelyeken az látható, hogy két férfi eszeveszett sebességgel tölt ki szavazócédulákat, és stemplizi fel azokat. Arról meg ne is beszéljünk, hogy republikánus szavazatszámlálókat nem engedtek be bizonyos szavazókörökbe, a postások ügyeskedései és a számítógépes „zavarok” pedig csak adalékok mindehhez

– mutatott rá Boros Imre.

A közgazdász a tengerentúli események kapcsán hangsúlyozta, hogy

most fog eldőlni, hogy Amerikában működik-e a demokrácia, számít-e valamit az alkotmány.

Majd Boros Imre olyan nagy hazai választási csalásokra is emlékeztetett, mint az 1947-es kékcédulás szavazás vagy a 2002-es országgyűlési választás, amikor esély sem volt a szavazatok újraszámolására, hiszen olyan gyorsan bedarálták a szavazólapokat.

Bogár László az elhangzottakhoz hozzáfűzte, hogy nem 9 óra, hanem már 9 nap telt el az elnökválasztás óta, és Georgia államban még csak most jutottak el oda, hogy megszületett arról a döntés, hogy kézzel újraszámolják a szavazatokat. A szakértő szerint nemcsak a fenti tények adnak okot gondolkodásra, hanem az is, hogy a világ vezetőinek a szeme sem rebben e történések kapcsán. Bogár László azt is leszögezte, hogy

nem is kellene mindazon csodálkoznunk, amely a szemünk előtt történik, hiszen a globális kapitalizmusnak a csalásra kellene épülnie, a lényegéből is az következik, hogy „hülye vagy ha nem csalsz”.

A műsor hátralévő részében arra is keresték a választ, hogy az amerikai elnökválasztás kimenetele milyen hatással lesz majd a világra, benne Magyarországra. De az is szóba került, hogy az Európai Unió továbbra is politikai zsarolást folytat hazánkkal és Lengyelországgal szemben a jogállamiság kérdésében.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.
Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.
Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!