2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Háttérkép

Háttérkép: A modern Nyugat hamis identitásban él

A modern Nyugatnak van egy bevallhatatlan alanya. Egy láthatatlan globális struktúra követte el a bűnöket, amelynek a fehér ember is áldozata lett és viseli a következményeket – hangzott el a Hír TV Háttérkép című műsorában.

  • Háttérkép: A modern Nyugat hamis identitásban él

Bogár László közgazdász minderről a gyarmatosítás kapcsán beszélt.

Bayer Zsolt állandó vendégeivel, Bogár László és Boros Imre közgazdászokkal azt is boncolgatták, vajon tényleg igaz-e az a balliberális állítás, hogy az európai ember számára nem fontos a hit és az identitás.

Arra jutottak, reményre ad okot, hogy nyugati ember többsége mégis csak hisz valamiféle szakralitásban, és ez identitásképző tényező. 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!