2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Totális háborút hirdet az amerikai béketerv

Vendégeink itt a stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász, merthogy bemutatták az amerikai alsóház hárompontos béketervét, amely a Krímet is visszaköveteli Oroszországtól. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Háború Ukrajnában: Totális háborút hirdet az amerikai béketerv

A tartalomból: 

  • Medvegyev: „Jobb egy ilyen csendes felosztás, mint Ukrajna NATO-tagsága vagy egy világháború.
  • Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az Izvesztyija című orosz lapnak adott interjút, ahol többek között arról is beszélt, meglátása szerint „Ukrajna NATO-csatlakozása a teljes körű konfliktus kirobbanásának kockázata nélkül csak akkor lehetséges, ha Oroszország jóváhagyja ezt a lépést”. A kijelentés hatalmas felháborodást keltett Ukrajnában. Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij tanácsadója szerint azonban Oroszország veresége után minden megváltozik, mert az olyan országok, mint például Magyarország, abszolút lojalitást fognak tanúsítani Kijev iránt.
  • Hárompontos béketervezetet tett közzé az orosz-ukrán háború lezárására az Egyesült Államok. A tervet Oksana Markarova, Ukrajna egyesült államokbeli nagykövete a Facebookon tette közzé. A terv bejelentésén a republikánusok és a demokraták is képviseltették magukat, a határozat ugyanis kétpárti támogatást élvez. Magának a tervezetnek a címe is beszédes ugyanis a „A képviselőház álláspontja Ukrajna győzelmének feltételeiről” nevet kapta.
  • Hszi Csin-ping kínai államfő felhívta az ukrán elnököt. A kínai elnök eddig Putyinnal találkozott az orosz invázió óta, de Zelenszkijjel nem, az ukrán elnök kérése ellenére sem.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!